Τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους - Νεκρός εργαζόμενος σε αεροδρόμιο

featured image


Η πτήση 1111 της Delta είχε μόνο έναν κινητήρα σε λειτουργία τη στιγμή που ο εργαζόμενος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, απορροφήθηκε και σκοτώθηκε.

Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό γύρω στις 22.25 το βράδυ της Παρασκευής. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας έχασε τη ζωή του αφού μπήκε στον κινητήρα ενός αεροσκάφους της Delta Airlines. Ο οργανισμός περιέγραψε ότι ο εργαζόμενος «εισήλθε» στον κινητήρα.Η πτήση 1111 της Delta είχε μόνο έναν κινητήρα σε λειτουργία τη στιγμή που ο εργαζόμενος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, απορροφήθηκε και σκοτώθηκε.

Η Delta Airlines δήλωσε ότι η αρχική της έρευνα δεν μπορούσε να συνδέσει τον θάνατο με καμία από τις διαδικασίες λειτουργικής ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρεία. «Είμαστε συντετριμμένοι και θρηνούμε για την απώλεια της ζωής ενός μέλους της οικογένειας των αερομεταφορών στο Σαν Αντόνιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Ο θάνατος του μέλους του πληρώματος εδάφους της αεροπορικής εταιρείας ερευνάται από τις αρχές. Ο άνδρας εργαζόταν στην Unifi Aviation, εταιρεία που παρέχει εργαζόμενους με συμβάσεις σε αεροπορικές εταιρείες όπως η Delta για υπηρεσίες εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη