ΗΠΑ: Άνδρας ξόδεψε μεγάλο χρηματικό ποσό για να ψηλώσει επειδή οι γυναίκες τον απέρριπταν για το ύψος του

featured image


Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Sigers πάλευε με μια διαρκή αίσθηση ότι ήταν μικρός. Μια οδυνηρή ανάμνηση από τα εφηβικά του χρόνια, όταν τον απέρριψε ένας έρωτας που τον θεώρησε πολύ κοντό και πολύ νέο, τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό.

Η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης ποδιών δεν ήταν εύκολη για τον Dynzell Sigers, αλλά η επιθυμία του να ξεπεράσει τη συνεχή απόρριψη από τις γυναίκες λόγω του ύψους του τον ώθησε να κάνει το χειρουργείο. Αφού ξόδεψε ένα σημαντικό ποσό, περίπου 81.000 δολάρια, βγήκε από την εγχείρηση όρθιος με το εντυπωσιακό ύψος των 1,80 μέτρων, νιώθοντας εντελώς μεταμορφωμένος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Sigers πάλευε με μια διαρκή αίσθηση ότι ήταν μικρός. Μια οδυνηρή ανάμνηση από τα εφηβικά του χρόνια, όταν τον απέρριψε ένας έρωτας που τον θεώρησε πολύ κοντό και πολύ νέο, τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η εμπειρία έγινε μια συνεχής υπενθύμιση, κάνοντάς τον να εξετάζει το ύψος του πριν προσεγγίσει γυναίκες και συχνά να χάνει πιθανές επαφές. Ο Sigers ήταν 1,65 κάτι που ταλάνιζε το μυαλό του.

Εκτός από τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε στον κόσμο των ραντεβού, ο Sigers ένιωθε αναστολές και σε άλλους τομείς της ζωής του. Περιέγραψε τον νεότερο εαυτό του ως δειλό και συγκρατημένο, φοβούμενος την κρίση λόγω του μικρού του αναστήματος. Αυτός ο φόβος ήταν τόσο έντονος που απέφευγε ακόμη και να ενταχθεί σε σχολικές αθλητικές ομάδες, περιορίζοντας περαιτέρω τις εμπειρίες και την αυτοπεποίθησή του.



Ορμώμενος από την έντονη επιθυμία να αλλάξει τη ζωή του και να μεταμορφώσει την αντίληψη που είχε για τον εαυτό του, ο Sigers ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα για να βρει μια λύση. Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ανακάλυψε τελικά τη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης των άκρων, μια διαδικασία που φαινόταν να προσφέρει μια πιθανή απάντηση στον μακροχρόνιο αγώνα του

Χωρίς μια συγκεκριμένη πηγή έμπνευσης, ο Sigers ένιωσε ένα βαθύ εσωτερικό κάλεσμα να αναδημιουργήσει το σώμα και το μυαλό του. Ως πρώην ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού, αναγνώρισε τη σημασία της ενίσχυσης τόσο των σωματικών όσο και των πνευματικών πτυχών της ζωής του. Η αύξηση του ύψους του και η βελτίωση της συνολικής του φυσικής κατάστασης έγιναν τα μέσα μέσω των οποίων επεδίωξε να επιτύχει αυτή την προσωπική μεταμόρφωση.

Με αποφασιστικό τρόπο σκέψης, ο Sigers δεν έχασε χρόνο και έκλεισε αμέσως το ραντεβού του για τη διαδικασία επιμήκυνσης των άκρων. Η επέμβαση, αν και αποτελούσε μια σημαντική οικονομική επένδυση, συμβόλιζε μια πολύ μεγαλύτερη επένδυση στον εαυτό του και στην ευημερία του. Ο Sigers την είδε ως μια ευκαιρία να ξεπεράσει τους περιορισμούς που είχε επιβάλει στον εαυτό του για πάρα πολύ καιρό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.