”Πάγωσε” και ο Ιατροδικαστής όταν είδε την Αναστάζια – «Την έπνιξε», είπε στους αστυνομικούς (Φωτό)

featured image


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται από το απόγευμα της Κυριακής στην Κω μετά την ανεύρεση της σορού της άτυχης 27χρονης Αναστάζια, που αγνοείτο από την περασμένη Τρίτη. «Την έπνιξε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos η ιατροδικαστής που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή. 

Η σορός της νεαρής κοπέλας με καταγωγή από την Πολωνία βρέθηκε στην περιοχή Αλυκές μέσα σε μια ελώδη περιοχή, ήταν καλυμμένη με χόρτα και καλάμια, και της είχαν αφαιρεθεί όλα της τα ρούχα. Ο 32χρονος που θεωρείται βασικός ύποπτος και που θα οδηγηθεί αύριο στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της αρπαγής δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα αγνοεί το γεγονός ότι βρέθηκε η σορός της. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι Αρχές θα αποκαλυφθούν τα ευρήματα μέσα στην δικαστική αίθουσα.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα της 27χρονης βρέθηκε μέσα σε χόρτα από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ το είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι. Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν οι αστυνομικοί που αφαίρεσαν την σακούλα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 27χρονη που αναζητούσαν.

«Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε. Η σορός βρέθηκε στο σημείο αυτό, αφού χτενίσαμε όλο το νησί. Είναι νεαρής γυναίκας, με ξανθά μαλλιά και ανήκει στην άτυχη κοπέλα. Μένει το τυπικό της ταυτοποίησης», τόνιζε νωρίτερα, στο ethnos αστυνομικός της Ασφαλείας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.