Σοκαριστικό ατύχημα - Έπεσε πάνω στο πλήθος με το πόδι πατημένο στο γκάζι (vid)

featured image


Το χάος ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο της Mercedes του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ομάδα πεζών και σταθμευμένα οχήματα. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου Supernova στο Buzin του Ζάγκρεμπ, καθώς μια παράνομη εκδήλωση αγώνων είχε τραγική εξέλιξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα. Το περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκη ένας 23χρονος οδηγός Mercedes, προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με τη δημόσια ασφάλεια και τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κοντά σε εμπορικά κέντρα. Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου διεξάγουν επί του παρόντος ενδελεχή έρευνα για το θέμα.

Το χάος ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο της Mercedes του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ομάδα πεζών και σταθμευμένα οχήματα. Ως αποτέλεσμα, τρία άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν ελαφρά τραύματα. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σκηνές πανικού και σύγχυσης, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν γρήγορα στο σημείο για να παράσχουν βοήθεια.



Τα θύματα εξυπηρετήθηκαν αμέσως από ειδικές ομάδες ασθενοφόρων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία του Ζάγκρεμπ. Το αστυνομικό τμήμα του Ζάγκρεμπ γνωστοποίησε ότι ένας 35χρονος άνδρας εισήχθη στο Κλινικό Νοσοκομειακό Κέντρο του Ζάγκρεμπ, μια 32χρονη γυναίκα έλαβε θεραπεία στο Κλινικό Νοσοκομείο Dubrava και ένας 21χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κλινικό Νοσοκομειακό Κέντρο Sisters of Mercy. Επιπλέον, ένας 22χρονος άνδρας και μια 22χρονη γυναίκα, οι οποίοι ήταν επιβάτες σε ένα από τα οχήματα που χτύπησε η Mercedes, υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Ανεπίσημες αναφορές αναφέρουν ότι το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης γνωστής ως «car meet», μιας εκδήλωσης όπου οι λάτρεις των αυτοκινήτων συγκεντρώνονται για να συμμετάσχουν σε αγώνες και να εκθέσουν τα οχήματά τους. Μάρτυρες έχουν υποστηρίξει ότι ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε παράνομες αγωνιστικές δραστηριότητες, συγκρούστηκε με γνωστούς και φίλους που ήταν παρόντες στην τοποθεσία.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.