Φρίκη στο Oχάιο: Πατέρας έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Η μητέρα μπήκε ασπίδα

featured image


Οχάιο: Ο Τσαντ Ντέρμαν 32 ετών, ομολόγησε ότι πυροβόλησε θανάσιμα τους τρεις γιους του, ενώ κυνήγησε έναν απο αυτούς που προσπάθησε να διαφύγει στο δάσος, λένε οι εισαγγελείς. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό

Ένας άνδρας από το Οχάιο αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο αφού φέρεται να έβαλε σε σειρά τους τρεις νεαρούς γιους του -ηλικίας 7, 4 και 3 ετών- και τους πυροβόλησε με τρόπο εκτέλεσης, δήλωσαν οι αρχές. Ένα από τα αγόρια προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά ο Τσαντ Ντέρμαν φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «τον κυνήγησε» και τον πυροβόλησε, δήλωσαν οι αρχές.




[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Την Πέμπτη (15/6), περίπου στις 4:15 μ.μ., μια γυναίκα τηλεφώνησε στην άμεση δράση ουρλιάζοντας ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κλερμόν. Τρία λεπτά αργότερα, ένας οδηγός στην περιοχή τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει ότι μια νεαρή κοπέλα έτρεχε στο δρόμο φωνάζοντας ότι «ο πατέρας της σκότωσε τους πάντες»

Ο Τσαντ ΝτέρμανΑΡ

Οι αστυνομικοί έσπευσαν σε ένα σπίτι στο Monroe Township και βρήκε τον 32χρονο Ντέρμαν να κάθεται στα σκαλιά με ένα τουφέκι δίπλα του, αναφέρει το Fox 19 Now. «Σήκω πάνω! Σήκω πάνω!» του φώναξε ένας αστυνομικός πριν τον σηκώσει από τα σκαλιά και τον αναγκάσει να πέσει στο έδαφος όπου του πέρασε χειροπέδες, σύμφωνα με πλάνα από κάμερα σώματος που εξασφάλισε το Fox 19 Now.

Την ώρα που ακούγονται θρήνοι στο βάθος, ο αξιωματούχος τον ρώτησε τι συμβαίνει και ο Ντέρμαν απάντησε ήρεμα: «Τίποτα». Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία παιδιά που είχαν πυροβοληθεί, ξαπλωμένα στην αυλή, να μην αντιδρούν. Επιχείρησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά τα παιδιά πέθαναν στο σημείο, ανέφερε το γραφείο του Σερίφη.



Η 34χρονη μητέρα των παιδιών, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, φέρεται να πυροβολήθηκε στο χέρι ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει τα αγόρια της από τους πυροβολισμούς, δήλωσαν οι εισαγγελείς την Παρασκευή στο δικαστήριο του Ντέρμαν. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της. Οι αστυνομικοί συναντήθηκαν μαζί της στο νοσοκομείο για να της πουν ότι οι γιοι της είχαν σκοτωθεί. Ο Ντέρμαν συνελήφθη χωρίς επεισόδια και μεταφέρθηκε στο γραφείο του σερίφη για ανάκριση.

Έκτοτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βαριά ανθρωποκτονία. Μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Clermont όπου κρατείται με εγγύηση 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ντέρμαν φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τα αγόρια, είπε ο Ντέιβιντ Γκαστ, επικεφαλής του Ποινικού Τμήματος της Εισαγγελίας της Κομητείας του Κλερμόν στο δικαστήριο, σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στο Cincinnati.com.

Φέρεται ότι σχεδίαζε τους πυροβολισμούς αρκετούς μήνες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, αναφέρει το CBS Austin. «Αυτό δεν συνέβη από ιδιοτροπία», είπε ο Γκαστ στο δικαστήριο. «Το τραύμα που έχει προκαλέσει αυτός ο άντρας στην οικογένειά του, την κοινότητα, τις αρχές επιβολής του νόμου, τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο και όλους εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει εδώ είναι ανείπωτο», είπε ο Gast, αναφέρει το WLWT 5.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο Ντέρμαν στάθηκε στο δικαστήριο πλαισιωμένος από αστυνομικούς και φορώντας ένα προστατευτικό γιλέκο, κλαίγοντας καθώς άκουγε τον Γκαστ. «Είναι αδύνατον να επεξεργαστούμε τον τρόμο αυτού που συνέβη», είπε, αναφέρει το πρακτορείο. «Σε μια πράξη απλώς ακατανόητης σκληρότητας, ο πατέρας παρέταξε τα τρία νεαρά αγόρια του και τα εκτέλεσε στο ίδιο του το σπίτι με ένα τουφέκι».

«Σε μια πράξη απελπισίας, η μητέρα κάποια στιγμή άρπαξε το όπλο που κρατούσε ο πατέρας για να προσπαθήσει να τα προστατεύσει», πρόσθεσε. Ένα από τα αγόρια μπόρεσε να ξεφύγει και να φύγει σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι. Σύμφωνα με την παραδοχή του ίδιου του Ντέρμαν, ο Γκαστ είπε: «Ο πατέρας κυνήγησε αυτό το αγόρι, το έσυρε πίσω στην ιδιοκτησία και το εκτέλεσε μπροστά σε μάρτυρες».

«Αυτά τα αγόρια στρέφονταν στον πατέρα τους για προστασία, αγάπη, καθοδήγηση από τον άνθρωπο που εμπιστεύονται περισσότερο από οποιοδήποτε άτομο στη γη. Ήταν ο κόσμος τους. Ο κηδεμόνας τους», είπε ο Γκαστ. «Και τους εκτέλεσε εν ψυχρώ».

Στις 11 Ιουνίου, ο δράστης του ασύλληπτου μακελειού είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους τρεις γιους του να χαμογελούν και να δίνουν τους αντίχειρες. Η Gloria Doerman έγραψε: «Η γιαγιά λατρεύει αυτή τη φωτογραφία».

Στο GoFundMe έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να καλυφθούν τα έξοδα κηδείας. «Η αδερφή μου έχασε τα τρία καταπληκτικά μωρά της χθες», έγραψε η διοργανώτρια του GoFundMe, Ρέιτσελ Μπράουν. «Τίποτα δεν θα την ανακουφίσει, δεν θα είναι ποτέ εντάξει. Αλλά παρακαλώ, αν μπορείτε να το βρείτε στην καρδιά σας για να ανακουφίσετε το οικονομικό βάρος αυτής της τραγωδίας, παρακαλώ κάντε δωρεά. Κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό»
[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.