Δολοφονία στην Κω – «Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση»

featured image


Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της 27χρονης κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω μετά από ημέρες ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει.



«Η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις, αυτό σημαίνει ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν κενά που ίσως είχε η αρχική δικογραφία. Το πτώμα της κοπέλα ήταν καλυμμένο με ξερόκλαδα. Ερώτημα παραμένει με το κινητό. Γιατί κάποιος το πέταξε κοντά στην σορό; Το άγχος που υπήρχε επιβεβαιώθηκε από αυτή την κίνηση να πεταχτεί εκεί το κινητό».

Πώς μεταφέρθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας;

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής εκτίνησε ότι έγινε είτε με όχημα είτε υπήρχαν παραπάνω από ένα πρόσωπο.

Καταλήγοντας ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε: «Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση και θα δούμε μπροστά μας ακριβώς τί έγινε»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.