Σάλος μετά την αποκάλυψη influencer ότι σκότωσε δύο γάτες όταν ήταν…

featured image


Απειλές για τη ζωή της δέχεται μια Αυστραλή influencer  μετά τη σοκαριστική παραδοχή ότι σκότωσε δύο γάτες, όταν ήταν παιδί. Πρόκειται για την Emma Claiir, η οποία είπε στους 105.000 ακολούθους της τη Δευτέρα ότι εγκαταλείπει το Instagram, καθώς αδυνατεί να διαχειριστεί το διαδικτυακό περιβάλλον που διαμορφώθηκε μετά την αποκάλυψη.

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, γέννησα το πιο εκπληκτικό αγοράκι και μου άλλαξε τη ζωή εντελώς», ξεκινά η ανάρτησή της. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που μοιράστηκα τη ζωή μου με όλους σας, απλώς ήμουν αληθινή με το ταξίδι και τις εμπειρίες μου. Αλλά δυστυχώς όλα αυτά δεν έγιναν δυνατά όταν μοιράστηκα μια ιστορία από όταν ήμουν παιδί στο podcast μου. Γρήγορα με εγκατέλειψαν και με απείλησαν με τη ζωή μας», συνέχισε.

 

Η ζωή μου βγήκε εκτός ελέγχου και μετατράπηκε σε κάτι που δεν ήταν ποτέ. Οι άνθρωποι άρχισαν ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον μου και έκαναν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι η ζωή μου είχε καταστραφεί.

«Έχασα τη δουλειά μου, η ψυχική μου υγεία είχε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και οι άνθρωποι απλώς γελούσαν με αυτό. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό με απομάκρυνε από τον γιο μου και με έκανε να μην είμαι μαζί του, οπότε έκανα ένα μικρό διάλειμμα», ανέφερε.



Η Έμμα συνέχισε: «Από τότε που επέστρεψα, οι άνθρωποι αποφάσισαν ότι ήταν εντάξει να διαδίδουν φήμες, να φτιάχνουν ψέματα και να προσπαθούν να συνεχίσουν να καταστρέφουν τη ζωή μιας νέας μητέρας» συνέχισε. «Όχι μόνο είχα μισητές που προσπαθούσαν να καταστρέψουν τη ζωή μου και να διαδώσουν μίσος και φήμες, αλλά είχα και στενούς φίλους που έκαναν το ίδιο. Φίλοι που πίστευα ότι ήταν εκεί για μένα, φίλοι που εμπιστευόμουν και φίλοι που πίστευα ότι δεν θα με μαχαιρώσουν ποτέ πισώπλατα».

«Αυτοί οι φίλοι μοιράστηκαν την προσωπική μου ζωή σε συζητήσεις, συμμετείχαν στα ψέματα και τις φήμες για να φανεί νόμιμη και μοιράστηκαν κάτι που δημοσίευσα στην ιδιωτική μου σελίδα στο Instagram που ήταν μόνο για την οικογένεια και τους φίλους όπου μίλησα ανοιχτά για ένα σκοτεινό μέρος όπου βρισκόμουν» είπε η γυναίκα.

«Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο για μένα. Ξαφνικά άρχισα να αισθάνομαι ανασφάλεια στη δική μου ζωή, άρχισα να αισθάνομαι ανασφαλής στο ίδιο μου το σπίτι, το άγχος μου ήταν έντονο όταν έβγαινα δημόσια, ένιωθα συνεχώς παραβιασμένος, οι απειλές για τη ζωή έγιναν πιο δυνατές και τα ψέματα και οι φήμες δυνάμωναν». Η Έμμα είπε ότι η ψυχική της υγεία δεν ήταν καλά και σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της. «Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να καταστρέψουν τη ζωή μου», ανέφερε η influencer.

«Η ψυχική μου υγεία τελικά κατέρρευσε. Μπήκα σε έναν πολύ σκοτεινό χώρο που ήταν εξαιρετικά τρομακτικός και άγνωστος. Έλεγα συνεχώς στον εαυτό μου ότι το μόνο πράγμα που θα έκανε όλο αυτό να φύγει είναι αν αυτοκτονούσα» είπε και συνέχισε: «Ο μόνος τρόπος να κάνω τους μισητές ευτυχισμένους είναι να εξαφανιστώ οριστικά και να φύγω επίσημα από αυτόν τον κόσμο».

«Ίσως ο γιος μου και ο σύζυγός μου θα ήταν πραγματικά καλύτερα χωρίς εμένα και θα έπρεπε απλώς να τους αφήσω, ίσως οι φίλοι και η οικογένειά μου να ήταν επίσης καλύτερα χωρίς εμένα, οπότε θα έπρεπε απλώς να τους αφήσω να φύγουν» σημείωσε. «Αυτές είναι σκέψεις που δεν πρέπει να κάνει καμία νέα μητέρα», συμπλήρωσε η Emma.

Η influencer κατέληξε λέγοντας στους followers της: «Να θυμάστε πάντα ότι ο διαδικτυακός χώρος μπορεί να είναι φρικτός, ψεύτικος και επιβλαβής είτε έχετε ακόλουθους είτε όχι, οπότε είναι εντάξει, ισχυρό και δυνατό να απομακρυνθείτε όταν χρειάζεται».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.