Μυστήριο με το προφίλ της 27χρονης Αναστάζια σε ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας

featured image


Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στην άγρια δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή κάτω από ξερά φύλλα στην περιοχή Αλυκές της Κω, νέες αποκαλύψεις προκαλούν ερωτηματικά.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Πολωνή βρέθηκε γυμνή, ενώ έφερε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ το πρόσωπό της, ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα. Η σορός της ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και τοποθετημένη η μισή μέσα στη σακούλα. Μέχρι στιγμής ο 42χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που εθεάθη μαζί της, αρνείται τα πάντα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, σε πολωνική ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας, βρέθηκε προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το είχε δημιουργήσει η ίδια, ή αν το έκανε κάποιος άλλος.



Πρόκειται για το site strefa-hostess.pl που φιλοξενεί αγγελίες συνοδών και στο οποίο, υπάρχει ακόμα το προφίλ της 27χρονης. 

«Το site-hostess.pl είναι ένα ιδανικό μέρος για εταιρείες και άτομα που αναζητούν συνοδούς, μοντέλα, φωτομοντέλα για εκθέσεις, προσφορές, εκδηλώσεις, δεξιώσεις, εκδηλώσεις. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τη σωστή συνοδό χρησιμοποιώντας μια βολική μηχανή αναζήτησης. Στην πύλη zone-hostess.pl θα βρείτε πάνω από 60.000 εγγεγραμμένα κορίτσια και αγόρια με περιγραφές των προφίλ τους και γκαλερί φωτογραφιών που μπορείτε να περιηγηθείτε δωρεάν χωρίς εγγραφή. Ένα επαγγελματικό σύστημα πρόσληψης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες συνοδούς. Ο ιστότοπός μας βοηθά χιλιάδες συνοδούς να βρουν τις καλύτερες θέσεις εργασίας. Μέσω της πύλης μας, μπορείτε να διαπραγματευτείτε μόνοι σας τις τιμές και να προσφέρετε εργασία σε συνοδούς χωρίς μεσάζοντες. Οι πελάτες μας είναι εταιρείες από διάφορες βιομηχανίες και πρακτορεία φιλοξενίας» αναφέρεται στο σαιτ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.