Ο Δασκαλάκης «καίει» την Πισπιρίγκου. Ποια είναι η κίνηση ματ!

featured image


Περισσότερα από 40 μηνύματα θα παραδώσει στη δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης.

Χαρτορίχτρες και μάγια… Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στα 40 και πλέον μηνύματα που έχει ήδη στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι οι συνομιλίες, όπως ισχυρίζεται, της κατηγορουμένης με φίλη της μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μηνύματα που ήρθαν στην κατοχή του και τον έκαναν να ντρέπεται, όπως είπε στο δικαστήριο.

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» το μήνυμα της κατηγορούμενης μητέρας

Ένα από τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης αφορούσε σε επικοινωνία της με μια χαρτορίχτρα στην Πάτρα.

Το μήνυμα εστάλη μία ημέρα μετά την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι  στις 15 Ιανουαρίου. Η  κατηγορουμένη ενημέρωσε τη χαρτορίχτρα ότι έχει μαζέψει τα πράγματα του.

«Στην Τζωρτζίνα δεν είχε προκύψεικάτι παθολογικό»

Η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας έχει μπει στην ουσία της με την εξέταση των γιατρών που είδαν το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021.



«Ανεξήγητη η ανακοπή», κατέθεσε η Διεθυντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, «η μητέρα δεν με έπεισε για τους σπασμούς», ισχυρίστηκε μία άλλη παιδίατρος.

Ο επόμενος μάρτυρας είναι ο γιατρός που εξέτασε το παιδί τη δεύτερη ημέρα νοσηλείας του. Στην πρώτη κατάθεση στην ανακρίτρια είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε προκύψει κάποιο παθολογικό εύρημα.

«Ρώτησα τη μικρή εάν θέλει να φάει και μου απάντησε θετικά. Οπότε έγινε έναρξη ελαφράς σίτισης. Κατά την απογευματινή εξέταση το παιδί ήταν σε καλή γενική κατάσταση και χωρίς ευρήματα από την αντικειμενική εξέταση και χωρίς να αναφέρει ενοχλήσεις από τη κοιλιά. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναεξέτασα το παιδί», είχε δηλώσει.

Κούγιας: «Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση»

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε στο Star ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση.

«Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση. Όλη η ανάκριση κατευθύνθηκε στο να επαληθευτεί ένα σενάριο περί του ότι η κυρία κατηγορούμενη είναι μια άστοργη μητέρα, μια απατημένη σύζυγος, η οποία είναι τόσο πολύ ερωτευμένη με έναν άνδρα που θα σκότωνε τα παιδιά της για να κερδίσει τον άνδρα της. Αυτό από την εξέταση του πρώην συζύγου δεν ανεδείχθη. Επίσης δεν ανεδείχθη από τις δύο καταθέσεις γιατρών μέχρι τώρα, που τη χαρακτήρισαν ότι είχε φυσιολογικές αντιδράσεις. Είχε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για το παιδί της».

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα καταθέσουν άλλοι 59 μάρτυρες, κυρίως γιατροί και νοσηλευτές από τρία νοσοκομεία. Αναμεσά τους και ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών και ο άνθρωπος που είχε υποψίες για τη μητέρα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.