Είναι ο Κατσούλης ο νέος Λιβάνης; – Επικό κράξιμο για τις αποδράσεις της Μαριαλένας με τον Βασάλο

featured image


Πάρτι έγινε χθες το βράδυ στο twitter με την νέα αποκάλυψη που έγινε στο «Survivor».

Τις νυχτερινές αποδράσεις δηλαδή του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο δάσος την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους κοιμούνται.

Στο twitter έγινε στην κυριολεξία ο κακός χαμός με κάποια σχόλια να είναι κάτι από παραπάνω καυστικά και δηλητηριώδη χαρακτηρίζοντας τον Σάκη Κατσούλη ως τον «νέο Λιβάνη». Εννοώντας δηλαδή πως όπως ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης είδε από τις τηλεοράσεις πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε στον πρώην της Σάκη Κατσούλη στο προηγούμενο Survivor έτσι και τώρα ο Σάκης Κατσούλης θα πληροφορηθεί το τι συμβαίνει ανάμεσα στην κοπέλα του και στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το τέλος του φετινού «Survivor».



Ένα είναι το μόνο βέβαιο: Ότι ακόμη και τα πιο σκληρά Big Brother που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα ωχριούν μπροστά στο πολύ σκληρό ριάλιτι που έχει στήσει φέτος ο Ατζούν.

Αν φυσικά οι υποψίες περί ειδυλλίου Βασάλου – Ρουμελιώτη επιβεβαιωθούν ξεκινά αυτόματα νέο πάρτι και στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με το ριάλιτι και είναι βέβαιο πως η τηλεθέασή του θα ανέβει τις επόμενες ημέρες…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.