Χαϊκάλης κατά Αυτιά – «Και στο γλύψιμο τελειώνει το σάλιο. Ντροπή σου μόνο!»

featured image


Με ένα αδιανόητο ξέσπασμά του ο Παύλος Χαϊκάλης καταφέρθηκε κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Γιώργου Αυτιά, με ανάρτηση που έκανε στα social media το Σάββατο 25/02, με αφορμή όσα είπε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος κατά το διάστημα που ο ηθοποιός διετέλεσε υφυπουργός.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός έγραψε μια εκτενή ανάρτηση εναντίον του δημοσιογράφου, καταλήγοντας πως «οι Δουλοπαροικίες και οι Δουλοπάροικοι τελειώνουν κάποτε. Και στο γλύψιμο τελειώνει το σάλιο. Ντροπή σου μόνο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Γιώργο Αυτιά δεν θα κάνω το λάθος να σε περιλούσω με βρισιές και χυδαιόλογα.Άλλωστε πιστεύω ότι είσαι το συνώνυμο της χυδαιολογίας και του ψεύδους.

Για πολλοστή φορά, και ενώ είσαι ενημερωμένος για το τι συνέβη τον Αύγουστο του 2015, εξακολουθείς να αναφέρεσαι στο όνομα μου με μοναδικό σκοπό να με θίξεις.

Και πολιτικά και σαν οντότητα.Ξέρεις ότι ΔΕΝ έχω υπογράψει καμμία μείωση μισθών και ότι η υπογραφή μου στην εγκύκλιο αφορούσε την εφαρμογή του νόμου 3863,των Λομβέδου-Κουτρουμάνη που είχε ψηφιστεί το 2010 με ισχύ από το 2015,που αλλάχτηκε από το νόμο Κατρούγκαλου.



Ως γνωστόν για να αλλαχθεί ένας νόμος πρέπει να εφαρμοστεί ο προηγούμενος.Και αυτό το νόημα είχε η υπογραφή. ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ δεν έγινε τότε γιατί αμέσως μετά τις εκλογές ίσχυσε ο νόμος Κατρούγκαλου στον οποίον ΔΕΝ ήμουν παρών.

Όλα αυτά τα γνωρίζεις.Και για το ποιος πήρε στο λαιμό του τον Γιώργο τον Κατρούγκαλο για το νόμο ρώτα καλύτερα τον φίλο σου το Ρωμανιά.Ξέρει αυτός.

Οποιαδήποτε λοιπόν αναφορά στο όνομα μου(κάτι που έχει συμβεί πολλάκις) έχει για σένα προς το πρόσωπο μου, μόνο απαξιωτική τοποθέτηση, κακία, πολιτική εκδίκηση και εξυπηρέτηση συμφερόντων.Το τελευταίο το γνωρίζουν πολλοί.

Αλλά να ξέρεις οι Δουλοπαροικίες και οι Δουλοπάροικοι τελειώνουν κάποτε. Και στο γλύψιμο τελειώνει το σάλιο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.