Αμερικανός στρατηγός δεν απέκλεισε να είναι εξωγήινα τα ΑΤΙΑ που καταρρίφθηκαν

featured image


Νέα τροφή σε σενάρια αναμένεται να δώσει η αποστροφή ενός Αμερικανού, εν ενεργεία στρατηγού, σχετικά με τα μυστηριώδη αντικείμενα (τρία τον αριθμό) που έχουν μέχρι στιγμής καταρριφθεί.

Το BBC φιλοξενούσε τη Δευτέρα το απόγευμα ως πρώτο του θέμα -και μάλιστα με live κάλυψη- το ζήτημα των συγκεκριμένων καταρρίψεων και σχολιάζει:

Την ώρα που πολλοί τίτλοι και πρωτοσέλιδα εστιάζουν στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα τα συγκεκριμένα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να έχουν εξωγήινη προέλευση, γεγονός είναι ότι οι τίτλοι αυτοί -περί εξωγήινης προέλευσης- στην ουσία αποσπούν την προσοχή από το πραγματικό μυστήριο αυτών των αντικειμένων

Σχεδόν καμία πληροφορία, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο, δεν έχει αποκαλυφθεί για τα τρία αερόστατα που κατερρίφθησαν πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά το Σαββατοκύριακο, πέρα ​​από το ασαφές τους σχήμα, το ασαφές μέγεθος και την ασαφή εμφάνισή τους.

Υπάρχει λόγος που αποκαλούνται «αντικείμενα»



Ερωτηθείς για τα τρία αντικείμενα, ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ, στρατηγός Γκλεν Βαν Χερκ, είπε ότι δεν πρόκειται να τα «κατηγοριοποιήσει ως αερόστατα» και ότι οι ΗΠΑ «τα αποκαλούν αντικείμενα για κάποιο λόγο».

«Αυτό που βλέπουμε είναι πολύ, πολύ μικρά αντικείμενα που παράγουν μία πολύ, πολύ χαμηλή διατομή ραντάρ» (σ.σ.: είναι δηλαδή δύσκολα ανιχνεύσιμα), εξήγησε ο στρατηγός, προσθέτοντας πάντως ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι συνιστούν οποιαδήποτε απειλή.

«Θα αφήσω την κοινότητα της πληροφορικής και την κοινότητα της αντικατασκοπείας να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται», είπε ο στρατηγός Γκλεν Βαν Χερκ όταν ρωτήθηκε αν είναι πιθανό τα αντικείμενα αυτά να είναι ξένα (aliens) ή εξωγήινα. «Δεν έχω αποκλείσει τίποτα προς το παρόν».

Ο στρατηγός πρόσθεσε πάντως το εξής: «Είναι πάντως σημαντικό να σημειωθεί ότι έτερος αξιωματούχος της άμυνας είπε ότι ο στρατός δεν είχε δει κανένα στοιχείο ότι τα αντικείμενα είναι εξωγήινα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.