Τινάζει το «Survivor” στον αέρα ο Ατζούν – Οι αλλαγές λόγω εκλογών

featured image


Κίνηση-ματ από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος βάζει στο αεροπλάνο ένα όνομα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο νησί και θα προκαλέσει εντάσεις…

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει σχέδια, αφού θα πέσουν μέσα στη σεζόν και οι εκλογές, να το τραβήξει το Survivor All Star έως τα μέσα Ιουλίου και προς αυτήν την κατεύθυνση θα φροντίσει να διατηρήσει τις δύο ομάδες στο 13-13 τουλάχιστον έως τα μέσα ή το τέλος του Φλεβάρη.

Οι πληροφορίες μας από τον Αγιο Δομίνικο επιμένουν, πως ο Ατζούν δεν έχει πει καν, όχι την τελευταία, αλλά ούτε και την προτελευταία λέξη του.



Σχεδιάζει μια σειρά από μεγάλες εκπλήξεις και οι επόμενες φαίνεται πως θα αφορούν στην είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη και ένα σενάριο που της θέλει να μπαίνουν μαζί την επόμενη Κυριακή, η Ελευθερία στην ομάδα των Μαχητών και η Ειρήνη Παπαδοπούλου σ’ εκείνη των Διασήμων.

Κρατάμε, όμως, αρκετές επιφυλάξεις, αφού φημολογείται εντόνως τα τελευταία 24ωρα πως κάτι… μαγειρεύει ο Τούρκος παραγωγός και με την άφιξη του Αλέξη Παππά.

Πηγή: dokari.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.