O ρόλος του Wolverine άφησε μια ανεπανόρθωτη βλάβη στον Χιου Τζάκμαν

featured image


Ο χολιγουντιανός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι για τις ανάγκες του ρόλου του στο Marvel Universe δεν πρόσεξε όσο θα έπρεπε τον εαυτό του.

Ο Χιου Τζάκμαν μπορεί να καυχιέται για μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του κινηματογράφου, η οποία απογειώθηκε με τον χαρακτήρα του Wolverine στο σύμπαν της Marvel. Μάλιστα, τον συγκεκριμένο ήρωα τον έχει υποδυθεί μόνο ο συγκεκριμένος ηθοποιός, με το κοινό να έχει ταυτιστεί πλέον μαζί του.

Αν και έχουμε να τον δούμε στο κινηματογράφο από το 2017 και την ταινία Logan, φαίνεται πως θα κάνει την επανεμφάνιση του στο Deadpool 3, δίπλα στον καλό του φίλο Ryan Reynolds. Με αφορμή αυτή του τη συμμετοχή, ο Χιου Τζάκμαν φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Front Row» του BBC , όπου αποκάλυψε ότι ο Wolverine του άφησε μια ανεπανόρθωτη βλάβη.



Όπως είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο χαρακτήρας που έπαιξε για δύο δεκαετίες του προκάλεσε μια σοβαρή ζημιά στη φωνή του. «Το αποδίδω κατευθείαν στα γρυλίσματα. Ο δάσκαλος της φωνητικής στη δραματική σχολή θα είχε τρομοκρατηθεί από τα πράγματα που έκανα ως Wolverine», είπε ο Τζάκμαν και συμπλήρωσε πως «ως Wolverine έβγαζα μερικές κραυγές που κατέστρεψαν τη φωνή μου. Συνεργάζομαι με μια δασκάλα τραγουδιού τώρα και φροντίζω να μην ξαναπληγώσω τον εαυτό μου. Και πραγματικά καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια τόσο στη σωματική κίνηση όσο και στην φωνητική μου προετοιμασία για κάθε ρόλο».

Επιπλέον, ο Χιου Τζάκμαν αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα πριν από αρκετές εβδομάδες, αυτό της προετοιμασίας του για αυτόν τον ρόλο, για το οποίο αρνήθηκε ότι έκανε χρήση στεροειδών. «Όχι. Λατρεύω τη δουλειά μου και αγαπώ τον Wolverine. Απλά το κάνω με τον παλιομοδίτικο τρόπο», κατέληξε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι εστιάζει αποκλειστικά στη δουλειά στο γυμναστήριο.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.