Άλλος ένας «κουβάς» για τη συλλογή του Drake: Στοιχημάτισε 400.000 στη νίκη του Τζέικ Πολ

featured image


Τον Jake Paul χτύπησε η «κατάρα» του Drake αυτή τη φορά.

Αν χρειάζεστε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τους κινδύνους του τζόγου, ο Drake μπορεί να είναι το κατάλληλο. Ο ράπερ έπαιξε ένα τεράστιο στοίχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα πυγμαχίας Jake Paul εναντίον Tommy Fury και κατέληξε με μια τεράστια απώλεια. Ταυτόχρονα, αυτό το στοίχημα μπορεί να έκανε τον Paul να γίνει το επόμενο θύμα της «κατάρας του Drake».



Ο ράπερ μοιράστηκε στο Instagram ότι στοιχημάτισε 400.000 δολάρια ότι ο Paul θα κέρδιζε τον αγώνα και ότι θα υπήρχε μια εκτιμώμενη πληρωμή ύψους 1.440.000 δολαρίων. Δυστυχώς, οι πιθανότητες δεν ήταν σίγουρα υπέρ του, αφού ο Fury κέρδισε τον αγώνα.

Ενώ ο Drake δεν έχει μιλήσει για την ήττα του, ο Paul ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αν άκουσε για το μεγάλο στοίχημα του ράπερ για τη νίκη του και αν πιστεύει ότι ήταν ένα από τα πολλά θύματα της κατάρας του Drake. Ο YouTuber γέλασε και είπε αστειευόμενος ότι «έφταιγε ο Drake». Ευτυχώς, ο Paul δεν έχει καμία εχθρότητα προς τον ράπερ και πιστεύει ότι «400.000 δολάρια δεν είναι τίποτα γι’ αυτόν», κάτι που είναι κάπως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η καθαρή του αξία το 2023 εκτιμάται ότι θα είναι 250 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, ο ράπερ συνεχίζει να τζογάρει (και να χάνει) σε πολλά αθλητικά γεγονότα,





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.