Τέλος τα φίλτρα που την έκαναν 25αρα: Έτσι εivαι η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς ρετούς

featured image

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες τραγουδίστριες. Η ίδια, έχει μια καριέρα που μετράει πάνω από 20 χρόνια και ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970 και είναι 51 ετών.

«Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Όλα αριθμημένα όπως πρέπει. Το ΄71 γεννηθείσα. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Καθόμουν δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο και κοιτούσα τη Θεσσαλονίκη όπως ανέβαινε το αεροπλάνο κι έλεγα “πω πω, κάτι συμβαίνει”. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ξέρει ποτέ που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και είχα ένα δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», είχε πει μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».

Έτσι είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς φίλτρα στα 51 της

H Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει αναπτύξει μια καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφού συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει εντελώς φυσική και να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.


Σήμερα στα 51 της χρόνια παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Η ίδια «έπαιξε» σε ένα βίντεο φίλου της κατά την διάρκεια της περιοδείας της στη βόρειο Ελλάδα και οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «μιλούν» από μόνες τους.


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Από το Blogger.