Ξέσπασμα Πετράκου για Τράγκα: «Με αυτόν έβγαλαν λεφτά, όλες οι ΚΟΤΕΣ που τώρα τον ατιμάζουν μετά θάνατο»

featured image

Ο Γρηγόρης Πετράκος το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει ο Γιώργος Τράγκας είχαν συμφωνήσει να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα που είχε ιδρύσει ο εκλιπόντας.

Ο τραγουδιστής μετά τα όσα ακούστηκαν για τις διαθήκες και την περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξέσπασε με ποστ του στο facebook.

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ

Απ τη στιγμή που έφυγε απ τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας όλοι άρχισαν να μιλάνε κι εγώ διάλεξα να κρατήσω σιωπή. Σιωπή γιατί αυτό επιβάλει η αξιοπρέπεια προς τον εκλιπόντα. Βλέποντας όμως την αλητεία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες θα πω δύο τελευταίες κουβέντες και αυτό ήταν.

grigoris petrakos

Κατ αρχάς πώς λέγονται αυτοί που μετά θάνατον διασύρουν τον εκλιπόντα ενώ όσο ζούσε δεν έλεγαν κουβέντα…; λέγονται ΚΟΤΕΣ! Έτσι τους λέει ο απλός λαός και είναι ο μόνος ταιριαστός χαρακτηρισμός για τους δημοσιογράφους, πολιτικούς και δικαστικούς που ξαφνικά θυμήθηκαν να ψάξουν την περιουσία του Τράγκα λες και δεν την ήξεραν εδώ και 30 χρόνια…. ΚΟΤΕΣ!

Ο Γιώργος Τράγκας έλεγε κάθε μέρα στην αρχή της εκπομπής του : “είμαι ευγνώμων απ στη σταδιοδρομία μου που με έκανε πετυχημένο και πολύ εύπορο”. Αυτό το έλεγε κάθε πρωί και μου έκανε πάντα εντύπωση, το ότι δεν το έκρυβε.

Η ερώτηση είναι λοιπόν ΠΩΣ έκανε αυτή την τεράστια περιουσία. Δεν έχω ιδέα!

Ας κάνουμε όμως παρέα μερικές λογικές ερωτήσεις και οι ΚΟΤΕΣ παρακαλώ να μας δώσουν απαντήσεις!

1.    Έκλεψε δημόσιο χρήμα;

Δε βρισκόταν σε κάποια δημόσια θέση, άρα προφανώς όχι. Εκτός αν του το έδιναν κάποιοι που βρίσκονταν σε δημόσιες θέσεις. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο να μας πούνε οι ΚΟΤΕΣ ποιοί ήταν εκείνοι στις δημόσιες θέσεις που του έδωσαν δημόσιο χρήμα και γιατί!

1.    Έκανε εγκληματικές πράξεις;

Διάβασα μια τέτοια διατύπωση. Δηλαδή τι εννοούμε όταν λέμε εγκληματικές πράξεις;

Έκανε λαθρεμπόριο; πούλαγε ναρκωτικά; σκότωνε; έκανε απαγωγές; ληστείες;;;

Αν έκανε κάτι τέτοιο γιατί δεν το ξέρουμε και γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία απ τη στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις θα ήθελαν το κεφάλι του πάνω σε δίσκο; Προφανώς λοιπόν τίποτα τέτοιο δε συνέβη.

petrakos 1 1

1.    Εκβίαζε δημόσια πρόσωπα;

Αυτό κι αν ακούγεται και γράφεται ξαφνικά.

Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί μιας και ήξερε τα άπλυτα όλων των πολιτικών οικογενειών απ το 60 έως σήμερα με το Νι και με το Σίγμα.

Αν λοιπόν έβγαλε έτσι τα λεφτά του να μας πουν αύριο οι ΚΟΤΕΣ :

-ποιούς εκβίαζε;

-τι είχαν κάνει ώστε να τους εκβιάζει;

-γιατί δεν έχουν συλληφθεί εκείνοι για αυτά τα αδικήματα με τα οποία τους εκβίαζε αφού τα ξέρουν;

-πού βρήκαν εκείνοι όλα αυτά τα χρήματα ώστε να του τα δώσουν;

1.    Αξιοποίησε πληροφορίες από ανθρώπους-κλειδιά ώστε να βγάλει χρήματα και να τα επενδύσει σε σίγουρες και υπερκερδοφόρες εταιρίες;

petrakos

Αυτό θα ήταν η δική μου εκτίμηση. Μιας και είμαστε στον αιώνα της πληροφορίας, ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος να βγάλει κάποιος πολλά χρήματα είναι να έχει τις σωστές πληροφορίες τη σωστή στιγμή.


Αυτό όσο κι αν είναι ανήθικο κατά πολλούς, είναι η βάση του καπιταλισμού. Εγώ τον σιχαίνομαι. Αυτόν έχουμε όμως! Με αυτόν έχουν βγάλει τα λεφτά τους και όλες οι ΚΟΤΕΣ που τώρα τον ατιμάζουν μετά θάνατο!


Για να το κλείνω λοιπόν.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας μεγαλοδημοσιογράφος για 50 χρόνια. Δεν ήταν άγιος. Ήταν σκληρός. Ήταν φιλόδοξος. Ήθελε να βγάλει πολλά λεφτά και τα έβγαλε. Αυτά τα έλεγε μόνος του!

7426 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 322018

Ήξερε πολλά. Έπαιζε παιχνίδια. Ήξερε να παίζει το παιχνίδι και μάλιστα στην κόψη του ξυραφιού. Ενοχλούσε πολύ! Ήταν τόσο ικανός σε αυτό που έκανε ώστε να καταφέρνει να ενοχλεί ενώ ταυτόχρονα να μην μπορούν να τον αγγίξουν.

Εγώ τον γνώρισα στα 72 του.

Ενώ είχε δει όλη τη βρωμιά 50 χρόνια απο μέσα, είχε αποφασίσει να σταθεί εμπόδιο στη λαίλαπα της Νέας Τάξης. Για τους δικούς του λόγους.

Έλεγε μεγάλες αλήθειες και πια ενοχλούσε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ! Μου είπε ότι ήθελε πριν φύγει να το κάνει αυτό για δυο λόγους.

α. Για την υστεροφημία του (την οποία τώρα οι ΚΟΤΕΣ θέλουν να αμαυρώσουν)

β. Γιατί ήθελε να κάνει ζημιά σε αυτά τα διορισμένα ανδρείκελα που ήρθαν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να μας στερησουν ακόμα και τις ατομικές μας ελευθερίες κατ εντολή των εργοδοτών τους.

Χορέψτε λοιπόν τώρα ΚΟΤΟΥΛΕΣ πάνω απ το φρέσκο χώμα… Όσο ζούσε Κο-κο-κο-κο….

Δεν ξέρατε την περιουσία του τότε. ε;;;;

Ο έλεγχος της εφορίας ήταν κάθε έξι μήνες στο γραφείο του. Πως δεν ξέρατε;; Ψεύτες!

Ο Τράγκας σας νίκησε ΚΟΤΕΣ!

7221 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 2462021

Κι αν δεν έκανε το λάθος να παραδοθεί μόνος του στο δημόσιο νοσοκομείο θα σας τα έλεγε και μέσα από τη βουλή! Αυτό κι αν θα θέλαμε να το ζήσουμε…

Ήσασταν όμως τυχεροί!

Είχε εμπιστοσύνη στο Ελληνικό σύστημα υγείας.

Αυτή την απάτη δυστυχώς δεν την πίστεψε.

Και το πλήρωσε. Μόνος του.

Δεν κατηγορώ κανένα παρά την κρίση του.

Πάει όμως αυτό.

Έτσι ήταν γραφτό, έτσι έπρεπε να γίνει! Και τώρα όχι μόνο ως ΚΟΤΕΣ, αλλά ως ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΟΤΕΣ για εκδίκηση αμαυρώνετε τη μνήμη του και κυνηγάτε τη χήρα του. Πόσο άνανδρο!

Πόσο χαρακτηριστικό της ύπαρξής σας! Όχι, δε δικαιολογώ τις πράξεις και το βίο του Γιώργου Τραγκα. Είναι πολύ μακριά απ’ το δικό μου τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Δεν αντέχω όμως την υποκρισία όλων αυτών που έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης και λειτουργίας να πέφτουν απ τα σύννεφα!!!

tragkas sizigos

Και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο που τον αγαπούσε, τον ακολουθούσε και τον πίστευε ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν μαζί μας σε αυτόν τον πόλεμο που δεχόμαστε. Μπορεί εμείς να μην έχουμε μια και αυτός να είχε εκατομμύρια.

Αλλά δεν τα πήρε να πάει στο Μονακό να τα φάει και να βουτάει στην πισίνα του. Έμεινε εδώ να ξυπνάει στις 5:45 κάθε πρωί να βγει στο ραδιόφωνο να τους τα χώνει!!! Και αυτό δεν το έκανε για τα λεφτά. Το έκανε για να αντισταθεί σ αυτό που έρχεται. Όπως κι εμείς αντιστεκόμαστε. Γιατί απέναντι σ αυτό που έρχεται δεν θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Θα υπάρχουν μόνο υποταγμένοι και ελεύθεροι! Και ο Τράγκας ότι κι αν ήταν, υποταγμένος δεν ήταν. Στην κρίσιμη μάχη δεν πήγε με το θηρίο αλλά έμεινε με τον άνθρωπο.

Ξεσαλώστε τώρα.

ΚΟΤΕΣ».




Από το Blogger.