Επιχειρηματίες καταγγέλλουν εκβιασμούς του Γιώργου Τράγκα μέσω δημοσιευμάτων (vid)

featured image
Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που απέκτησε την αμύθητη περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το τρόπο απόκτησης της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Επιχειρηματίες από τον ναυτιλιακό, εμπορικό και ασφαλιστικό χώρο κατήγγειλαν στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος τις «μεθόδους» που χρησιμοποιούσε ο γνωστός εκδότης για να χτίσει την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι επιχειρηματίες υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού μετά από υπαινικτικά δημοσιεύματα του εκδότη για ενεργοποίηση φορολογικών τους ελέγχων.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για μια τριετία ότι έδιναν μηνιάτικα ορισμένες φορές με τη μορφή διαφημιστικών δαπανών της τάξης των 30.000 και 60.000 ευρώ στα ΜΜΕ του δημοσιογράφου για να μην τους μνημονεύει.


Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» στη δικογραφία που είχε σχηματίσει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το 2015 υπήρχαν μαρτυρίες κρατουμένων ότι ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε λάβει ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ από προφυλακισμένο επιχειρηματία προκειμένου να αναδείξει στις εκπομπές που είχε τότε τα προβλήματα υγείας του και να αποφυλακισθεί. Την ίδια στιγμή εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του κατήγγειλαν ότι ήταν απλήρωτοι.


Βίλες, ακίνητα, ράβδοι χρυσού και εκατομμύρια ευρώ

Τα ακίνητα του εκδότη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στο Μαϊάμι στην Ουάσιγκτον στο Μπέβερλι Χιλς και στη Νέα Υόρκη κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Η θέα από το διαμέρισμα στην 5η λεωφόρο στον εμβληματικό ουρανοξύστη «Olympic Tower» κόβει την ανάσα. Είναι στον 28ο όροφο, 166 τ.μ. και η αξία του αγγίζει τα 4.040.000 ευρώ. Στο ίδιο κτίριο έχει διαμέρισμα η οικογένεια Gucci.

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών έχουν μπει η σύζυγος του Γιωργου ΤραγκαΜαρία Καρρά με την οποία κατείχε από κοινού ακίνητα και καταθέσεις, καθώς και δύο ακόμη άτομα που φέρονται ως εκπρόσωποι των εταιρειών του.




Από το Blogger.