“Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο με τον γλίτσα”: Έξαλλο το twitter “δικάζει” τον Γιώργο Λιανό

featured image

Επίθεση στο Γιώργο Λιανό εξαπέλυσε το Twitter μετά το επεισόδιο της Δευτέρας σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

Ένα ακόμα επεισοδιακό Survivor παρακολουθήσαμε την Δευτέρα, αφού όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.

Για μια ακόμα φορά, το Twitter περίμενε… στη γωνία για να «δικάσει» ακόμη μία φορά κόσμο και κοσμάκη! Μετά λοιπόν από την αντίδραση για την 10η υποψηφιότητα του Μαρτίκα προς αποχώρηση, η «οργή» του έπεσε πάνω στον Γιώργο Λιανό και την κίνηση του να μιλήσει για τον Άρη Σοϊλέδη, μιας και όπως υποστηρίζουν φαίνεται πως του «έπλεξε το εγκώμιο».

Το εγκώμιο του Άρη Σοϊλέδη από τον Λιανό

Ο Γιώργος Λιανός είναι ο άνθρωπος που διευθύνει τις συζητήσεις των παικτών, ενίοτε και εκείνος που αναλαμβάνει χρέη «διαιτητή» κάθε φορά που υπάρχει μία διαφωνία.

Χτες, όμως, ξαφνικά άρχισε να επαινεί τον Άρη και τις επιδόσεις του, με πολλούς να απορούν για ποιον λόγο αυτό συνέβη.

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που περνούν μία πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο κι άλλοι έχουν κάνει την κοιλιά τους και προσπαθούν να επανέλθουν. Σίγουρα αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ομαδικά. Ένας καλός παίκτης μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στην πλάτη του και ένας από τους παίκτες που διανύει μία πολύ καλή περίοδο από την αρχή του Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Σύμφωνα και με τα στατιστικά που βλέπουμε, σύμφωνα και με τα μεγάλα έπαθλα, στα οποία Άρη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, έχεις φέρει, 7 και 8 πόντους στα τρία μεγάλα έπαθλα που κέρδισε η μπλε ομάδα» είπε.



Οι χρήστες στο Twitter τότε που έβλεπαν εκείνη την ώρα το επεισόδιο, σχολίασαν με διάφορους τρόπους αυτή την κίνηση…

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις


Από το Blogger.