Κατερίνα Καινούργιου σε Δανάη Μπάρκα: «Τι λες παιδάκι μου, χάζεψες;» – Η απαίτηση που την τάραξε

featured image

Την Δανάη Μπάρκα συνάντησε τη νύχτα της Δευτέρας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Night Out του MEGA. Στα πλαίσια του παιχνιδιού «θάρρος ή αλήθεια», ο παρουσιαστής ζήτησε από την Δανάη Μπάρκα να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.


Η Δανάη Μπάρκα τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της ανέφερε όσα της ζητήθηκαν. «Τι λες; Χάζεψες;» ήταν η πρώτη της αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha.


«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις! Άλλες φορές είσαι πρώτη» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να της αποκαλύπτει λίγο αργότερα ότι πρόκειται για φάρσα.


Από το Blogger.