Ξέφυγαν στη Μύκονο! Ζήτησαν 500 ευρώ από τουρίστες που ήθελαν να δουν το ηλιοβασίλεμα

featured image

Αμερικανοί τουρίστες σηκώθηκαν και έφυγαν μόλις ενημερώθηκαν για την χρέωση

Η αισχροκέρδεια που επικρατεί στο νησί των Ανέμων, αφήνει πολύ αρνητικές εντυπώσεις στους τουρίστες που το επισκέπτονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές (μιας που από Έλληνες, τολμούν να πατήσουν το πόδι τους, μόνο εκείνοι έχουν γερά πορτοφόλια). 

Μόλις λίγο καιρό μετά το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση στη Μύκονο, όταν δυο τουρίστριες κλήθηκαν να πληρώσουν 600 ευρώ για μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτοικος του νησιού καταγγέλλει ότι πλέον χρεώνουν και τον… ήλιο.


Όπως αναφέρει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο ζευγάρια τουριστών θέλησαν να πιουν ένα ποτό στη μικρή Βενετία για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Ωστόσο ο σερβιτόρος του ενημέρωσε ότι για να καθίσουν πρέπει να πληρώσουν 500 ευρώ για ελάχιστη κατανάλωση. Ο ίδιος σημειώνει ότι οι τουρίστες είναι εύποροι, ωστόσο δεν είναι «κοροΐδα» : 


«(μικρή Βενετία) Έχουν έρθει στη Μύκονο δύο ζευγάρια φίλοι μου από το San Francisco. που δεν είναι καθόλου φτωχοί ούτε και κορόϊδα. Χθες ήθελαν να πάνε κάπου να πιούν ένα ποτό και να δουν το ηλιοβασίλεμα. Κάθισαν σε ένα από τα μπαρ, λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα. Πήγε το γκαρσόν για την παραγγελία και τους είπε ότι είναι 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για το τραπέζι. Σηκώθηκαν και έφυγαν. Σήμερα ρώτησα κάποιον που γνωρίζει και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εκεί ελάχιστη κατανάλωση ποτού… Δηλαδή θέλουμε μόνο πολύ πλούσιους τουρίστες στη Μύκονο; Έχουμε ξεφύγει πολύ σε αυτό το νησί...Θα τους φέρω στο σπίτι μου σήμερα όμορφο τζάμπα ηλιοβασίλεμα με καλό μεζέ και ούζο» καταλήγει στην ανάρτησή του.


Από το Blogger.