Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Κατερινόπουλος ξεσπάει για τη Ρούλα, τον Μάνο και την Ελένη Λεγάτου

featured image

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση από την Πάτρα και μιλάει για την Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο. Το μήνυμα που στέλνει…

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που είχε εκφράσει φόβους για τριπλό έγκλημα στην υπόθεση – θρίλερ από την Πάτρα, από τον περασμένο Φλεβάρη καλείται να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Στέκεται στις αντιδράσεις που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, ακόμα και η Ελένη Λεγάτου. Ζητάει από τις Αρχές να μην κάνουν το λάθος της τελευταίας στιγμής, ώστε αυτή η υπόθεση να κλείσει.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, κατέθεσε τη δική του άποψη, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, για το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα.



Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο έμπειρος αστυνομικός, είπε: «Η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά. Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι κάνανε; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη κάτι κρύβουν…».




Από το Blogger.