Biαζε τα παιδιά της συντρόφου του: Iδoύ ο διεστραμμένος 52χρονος, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛΑΣ

featured image

Κρήτη: Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές αρχές τις φωτογραφίες του 52χρονου που οδηγήθηκε στη φυλακή αφότου αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος των παιδιών της συντρόφου του.

Ο άνδρας από τη Συρία ονομάζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ΕΛ.ΑΣ., Husein Kaled και είναι γεννημένος το 1970.

Κρήτη: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 52χρονο

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) HUSEIN (ον.) KALED του HASAN και της SUZAN που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Κρήτη: Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθεί αν η μητέρα των παιδιών γνώριζε για τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά της για παραπάνω από έξι χρόνια, με εκείνα να δηλώνουν πως είτε γνώριζε, είτε το υποψιαζόταν, κάτι που μένει να αποδειχτεί μέχρι ν’ απαγγελθούν και σ’ εκείνη κατηγορίες.



Ο πατέρας των παιδιών όπως όλα δείχνουν δεν γνώριζε κάτι, ο οποίος πέρα από παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, δηλώνει έτοιμος ν αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του.

Υπενθυμίζουμε πως όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται, όταν ο μεσαίος αδελφός, 24ετών, πήρε την απόφαση να μιλήσει στην ειδική ψυχολόγο του ειδικού σχολείου όπου πηγαίνει γιατί είναι ΑΜΕΑ. Προκειμένου να την πείσει της έδειξε και το βίντεο που είχε στην κατοχή του με τον τελευταίο βιασμό του 14χρονου αδελφού του. Η ειδικός άμεσα κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου ο 52χρονος να συλληφθεί.

Οι αρχές υποψιάζονται πως θύμα του πρέπει να είχε πέσει και ο 26χρονος μεγαλύτερος αδελφός τους. Ο 24χρονος με τον 26χρονο ζούσαν στο κάτω διαμέρισμα της διώροφης κατοικίας και ο 14χρονος μαζί με την μάνα του και τον φίλο της στο επάνω διαμέρισμα.

Το «μίτο» των φρικαλέων ορέξεων του 52χρονου άρχισε να ξετυλίγει ο 24χρονος όταν άρχισε να υποψιάζεται πως και ο μικρότερος αδελφός του είχε πέσει θύμα βιασμού από τον φίλο της μάνα τους. Ήταν εκείνος που πλησίασε τον αδελφό του ώστε να τον εμπιστευτεί και να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε ο 14χρονος από την εποχή που πήγαινε στην 6η δημοτικού.

Ειδικοί ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών με σκοπό να τα κάνουν από τη μια να αισθανθούν καλύτερα και από την άλλη ξετυλίξουν όλο το κουβάρι με τις φρικιαστικές αποκαλύψεις.




Από το Blogger.