Γιώργος Χρανιώτης: «Ήρθαν στο γάμο και δεν μας έφεραν ένα δώρο, ήξερα ότι θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά»

featured image

Στον καναπέ του Κρατικού Καναλιού βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης που έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του.

«Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς» ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για ορισμένα πρόσωπα που ήρθαν στο γάμο του και δεν του άρεσαν.

Ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Χόρεψα πάρα πολύ κι έβαλα μουστάκι. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ταυτόχρονα αισθανόμουν ότι θα αλλάξει η ζωή μου, γιατί ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις και παιδί. Είχα πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, πολύ ωραία πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που δεν μου άρεσαν γιατί μπορείς να πάρεις ένα vibe ζήλιας από γνωστούς. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στο γάμο μας και δεν μας έφεραν ένα δώρο. Αυτό το κρατώ» είπε ο Χρανιώτης.



«Είναι από άποψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο κι εγώ θυμάμαι. Οπότε μόνο αυτό με ξενέρωσε… Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί.» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε τα βίντεο




Από το Blogger.