Μαζική συμμετοχή από 19.000 δρομείς στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό τους με δράσεις και εκπλήξεις

 


 Με τη συμμετοχή 19.000 δρομέων και σύνθημα «Από το πρώτο χιλιόμετρο, κάνουμε τη διαδρομή γιορτή» πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ήταν δυναμικά παρών για ακόμα μια χρονιά, στηρίζοντας τους δρομείς όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στις αφετηρίες των αγώνων.



Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε στις 9:00 με την εκκίνηση της διαδρομής των 21 χιλιομέτρων. Σειρά είχε, μισή ώρα αργότερα, ο αγώνας “Family Run”, στον οποίο, για πρώτη φορά εφέτος, συμμετείχαν ενήλικες δρομείς που έτρεξαν μαζί με τα παιδιά τους μια διαδρομή 800 μέτρων. Η δράση κορυφώθηκε στις 11:45, όταν ξεκίνησε ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων,  χορηγός του οποίου ήταν κι εφέτος ο ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στους συμμετέχοντες σε όλο το μήκος της διαδρομής

Στο πλευρό όλων των δρομέων βρέθηκε ο ΟΠΑΠ, με πολλές δράσεις και εκπλήξεις από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Πριν την έναρξη των αγώνων, η ΟΠΑΠ Running Team και πολλοί άλλοι δρομείς έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή στην ειδική “warm up area” του ΟΠΑΠ, στην Πλατεία Συντάγματος. Κατά μήκος της διαδρομής, η ομάδα κρουστών Quilombo έδινε ρυθμό στους αθλητές ενώ, λίγο πριν φτάσουν στον τερματισμό, τους εμψύχωνε η μουσική από το dj set, που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.

Ανάμεσα στους 19.000 δρομείς του εφετινού Ημιμαραθωνίου ήταν και η Πρωταθλήτρια των 200 & 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, Κορίνα Πολίτη, η οποία περιγράφει πώς έζησε το μεγάλο δρομικό γεγονός:

Από το Blogger.