«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της: Πέθανε ξαφνικά 30χρονη TikToker, μητέρα δύο αγοριών – Η ανάρτηση της φίλης της

featured image


Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι η σταρ του TikTok, Τζέχαν Τόμας, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών την Παρασκευή (17/3), αφού υπέφερε από ημικρανίες για αρκετούς μήνες.

Η Τόμας έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram ότι διαγνώστηκε με οπτική νευρίτιδα, μια κατάσταση που προκαλεί διόγκωση του οπτικού νεύρου, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας.

Τζέχαν Τόμας: Η οπτική νευρίτιδα με την οποία διαγνώστηκε

«Διαγνώστηκα με οπτική νευρίτιδα πριν από λίγους μήνες μετά από σχεδόν δύο χρόνια που μου έλεγαν ότι οι ημικρανίες μου σχετίζονται με το άγχος», αποκάλυψε η 30χρονη στις 5 Μαρτίου. «Στη συνέχεια νόμιζαν ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία αποκλείστηκε (προς το παρόν), αλλά τώρα η πίεση στο κεφάλι μου είναι απίστευτη».

«Θέλω να ξεκινήσω τα ευχαριστώ μου λέγοντας ένα τεράστιο στη μαμά και τον μπαμπά μου που είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσουν με τα αγόρια», έγραψε.

«Δεν μου αρέσει να με ρίχνει κάτω μια ημικρανία ή μια αρρώστια, αλλά θα είναι πάντα οι πρώτοι που θα πάρουν τα αγόρια για λίγες ώρες και είμαι τόσο ευγνώμων που σας έχω και τους δύο».

Τζέχαν Τόμας: Οι επισκέψεις της στα νοσοκομεία

Η Τόμας, η οποία είχε 67.000 ακόλουθους στο TikTok, κατέγραψε πολλές από τις συχνές επισκέψεις της στο νοσοκομείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη New York Post.

Το πιο πρόσφατο βίντεό της, το οποίο αναρτήθηκε την Τετάρτη, δείχνει τη μητέρα δύο παιδιών ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου να λέει ότι ήταν προγραμματισμένη για χειρουργική επέμβαση και ότι με δυσκολία μπορούσε να κινηθεί.

Τζέχαν Τόμας: «Δεν μπορώ να περπατήσω»



«Ακόμα περιμένω για χειρουργείο. Ο λόγος που δεν το έκαναν την περασμένη εβδομάδα ήταν επειδή το να έχω υγρά μέσα μου θα έλυνε το πρόβλημα», έγραψε η Τόμας στη λεζάντα του βίντεο.

«Έχω 4 λίτρα υγρά μέσα μου και το κεφάλι μου σήμερα το πρωί είναι φρικτό. Περιμένω να δω αν μπορώ να πάρω ένα από τα Frovatriptan μου πριν από την επέμβαση, επειδή τίποτα άλλο δεν αντιμετωπίζει αυτή την πίεση ή αν πρέπει να το ξεπεράσω και να ελπίζω ότι η επέμβαση θα μου δώσει άμεση ανακούφιση».

«Δεν μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά και δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να με μεταφέρουν παντού με καροτσάκι», συνέχισε η ίδια. «Τόσο άσχημος είναι αυτός ο πόνος».

Μετά τη χειρουργική επέμβαση και την εβδομαδιαία παραμονή, πήρε εξιτήριο από την εντατική, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει όταν οι ημικρανίες της επέστρεψαν και εκείνες.

Τζέχαν Τόμας: Η σπαρακτική ανάρτηση της φίλης της

Η φίλη της Τόμας, Άλιξ Ρίστ, δημιούργησε έναν λογαριασμό GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία και τα δύο παιδιά της.

«Η Τζέχαν Τόμας ήταν μια 30χρονη, μητέρα δύο αγοριών όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 17/03/2023», αναφέρει η περιγραφή.

«Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από ημικρανίες για αρκετούς μήνες, ο θάνατός της ήταν εντελώς απροσδόκητος και είμαστε όλοι απολύτως συντετριμμένοι».

«Τα δύο παιδιά της, ο Ισαάκ (3, σχεδόν 4) και ο Ελίαζ (1), έμειναν χωρίς τη μαμά τους», συνεχίζει. «Ξεκίνησα αυτή τη σελίδα με την ελπίδα να μαζέψω κάποια χρήματα, ώστε τα πανέμορφα αγόρια της να έχουν την καλύτερη παιδική ηλικία, να κάνουν αναμνήσεις και να εξασφαλίσω ότι θα είναι άνετα. Τίποτα δεν θα φέρει στα αγόρια τη μαμά τους πίσω, αλλά ελπίζουμε ότι θα φέρει κάποια ανακούφιση στην οικογένειά της, γνωρίζοντας πόσο τους αγαπάμε και τους υποστηρίζουμε».

«Τζέχαν – υποσχέθηκα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτά τα αγόρια, οπότε αυτό υπόσχομαι να κάνω. Σε αγαπώ», καταλήγει.

Μέχρι τη Δευτέρα, είχαν συγκεντρωθεί 13.456 δολάρια, ενώ ο στόχος ήταν τα 2.255 δολάρια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.