Ο ΟΠΑΠ ανανεώνει το Pamestoixima.gr και προσφέρει μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία διασκέδασης στους πελάτες

 Ο ΟΠΑΠ ανανεώνει το Pamestoixima.gr και προσφέρει μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία διασκέδασης στους πελάτες 

 

Νέα συνεργασία με την OpenBet, κορυφαίο τεχνολογικό πάροχο για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών

 

 

Ο ΟΠΑΠη κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στηνΕλλάδαανανεώνει την πλατφόρμα online αθλητικού στοιχήματος του Pamestoixima.gr, ώστε να παρέχει μια νέα και ελκυστική εμπειρία στους πελάτες. Η νέα πλατφόρμαonline αθλητικού στοιχηματισμούπου είναι σε λειτουργίααπό τις 6 Μαρτίουβασίζεται σε αναβαθμισμένα front-endκαι back-end περιβάλλοντα, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως βελτιωμένη και ανταγωνιστική πρόταση προς τον πελάτη. 




 

Οι online δραστηριότητες αποτελούν σημαντικό μοχλόανάπτυξης για τον ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικήςστρατηγικής Fast Forwardο ΟΠΑΠ έχει αναπτύξει έναν«οδικό χάρτη» πρωτοβουλιών για τη διαδικτυακή αγορά. Ηαναβάθμιση του αθλητικού στοιχηματισμού στο Pamestoixima.gr βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του ΟΠΑΠ για την εξέλιξη των online δραστηριοτήτων του.

 

Έχοντας πλήρη έλεγχο σε κάθε σκέλος που αφορά τηναλληλεπίδραση με τον πελάτηο ΟΠΑΠ προσφέρει μιαεντελώς νέα εμπειρία στοιχηματισμού, μέσω ενός front-endπεριβάλλοντος που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθείεσωτερικάώστε να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών.

 

Επιπλέονσε συνδυασμό με το νέο front-end περιβάλλονoΟΠΑΠ επέλεξε ως συνεργάτη την OpenBetμια εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, για την παροχή ενός νέου back-end περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της συνεργασίαςοΟΠΑΠ θα αξιοποιήσει την ανοιχτή «σουίτα» τεχνολογιών, trading και αθλητικού περιεχομένου της OpenBet, ώστε να αναπτύξει ένα online στοιχηματικό προϊόν προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον σχεδιασμό του. 

 

Συνολικάμε την ανανέωση του αθλητικού στοιχηματισμούστο Pamestoixima.grο ΟΠΑΠ παρέχει στους πελάτες μιααρκετά γρήγορησταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμααπλή και εύκολη πλοήγησηπλούσιο και εξατομικευμένο περιεχόμενοκαθώς και νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως ανανεωμένη λειτουργία bet builder, αυτόματο και μερικό cash out, που προσφέρουν μια ακόμα καλύτερη εμπειρία διασκέδασης.

 

Ο Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠσχολίασε: «Στον ΟΠΑΠοι πελάτες βρίσκονται στοεπίκεντρο κάθε δραστηριότητάς μας και επιδιώκουμε πάντα να τους προσφέρουμε ιδιαίτερα ποιοτικά, καινοτόμα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαθέτουμε ένα νέο και αναβαθμισμένο online στοιχηματικό προϊόν. Πιστεύω ακράδαντα ότι ηανανεωμένη πρόταση αθλητικού στοιχήματος τουPamestoixima.gr θα οδηγήσει την εμπειρία διασκέδασης των πελατών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και θα συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των online δραστηριοτήτων μας».  

Από το Blogger.