Άφαντη η Πάολα: Έδωσε τελικά τα χρήματα στο Νοσοκομείο της Λάρισας μετά την τραγωδία στα Τέμπη;

featured image


Θύελλα αντιδράσεων, έχει προκαλέσει η επιλογή της Πάολας, να τραγουδήσει το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ είχε κηρυχτεί τριήμερο πένθος, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, είχε αναφέρει πως τα έσοδα του μαγαζιού, θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πάολα: Δεν έχει κάνει καμία κίνηση

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, σχετικά με την δωρεά της.



«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής. Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές. Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας» ανέφερε η ανακοίνωση του διοικητή, κ. Βλαχάκη.

απο το tilestwra.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.