Αδιανόητο: 90χρονος έκανε μήνυση επειδή του «πάτησαν» το χωράφι κατά την επιχείρηση διάσωσης στην τραγωδία των Τεμπών

featured image


Αποζημίωση ζητά ένας ηλικιωμένος επειδή ο στρατός και η πολιτική προστασία του «πάτησαν» το χωράφι κατά την επιχείρηση διάσωσης στην τραγωδία των Τεμπών.

Μια εξέλιξη που μάλλον κανένας δεν περίμενε έλαβε χώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία. Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.



Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.