"Άχρηστος ο Βασάλος, τζάμπα τον πληρώνει ο Ατζούν - Νυφίτσα ο Πιλίδης - Ο Σχίζας έμαθε ότι..."

featured image


Οι ατάκες «φωτιά» για Μαρτίκα, Πιλίδη, Βασάλο, Δαλάκα και Ασημίνα!

Εφτιαξε καφέ και… μας τα είπε καλύτερα για το «Survivor All Star». Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από τους πλέον πολυσυζητημένους πρώην παίκτες του reality επιβίωσης, σχολιάζει μέσω της «Espresso» τα τεκταινόμενα στον Αγιο Δομίνικο, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, σκληρή γλώσσα για τους Σπύρο Μαρτίκα, Γιωρίκα Πιλίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τι σου λέει ο κόσμος στα social media; Τους λείπεις από το «All Star»;

Χαμός γίνεται! Κάθε φορά που κάνω live στο Instagram ή στο TikTok, το γενικό μήνυμα που παίρνω από την πλειονότητα του κόσμου είναι το ίδιο: «Δεν τραβάει το παιχνίδι χωρίς εσένα, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι… all star». Μου το λένε και στον δρόμο. Ολη η Ελλάδα και η Κύπρος με θέλουν στον Αγιο Δομίνικο, μέχρι και από το Λονδίνο μου στέλνουν μηνύματα. Μην ξεχνάς πως έχω και το μεγαλύτερο Instagram στην Ελλάδα, κοντά στους 2.000.000 followers.

Είχε ακουστεί, ωστόσο, πως ετοίμαζες βαλίτσες…

Πρόσφατα διάβασα κι εγώ κάπου πως είμαι, λέει, το τελευταίο χαρτί του Ατζούν για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, όπως είχε συμβεί και πέρυσι. Δεν το λέω από εγωισμό αυτό ούτε είμαι ψώνιο. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που μου είχαν μεταφέρει τότε οι άνθρωποι της παραγωγής. Μου είχαν πει ότι, με το που μπήκα στο παιχνίδι, η τηλεθέαση τριπλασιάστηκε. Είμαι ο πιο viral τύπος που έχει περάσει απ’ όλα τα «Survivors», έτσι μου είχαν πει. Και έτσι είναι, αφού ακόμη και οι φετινοί παίκτες χρησιμοποιούν τις ατάκες μου. Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να με αντιγράψουν κιόλας. Τους τα γράφουν και στο twitter: «Βασάλο και Ασημακόπουλε, είστε κακές αντιγραφές του Εμμανουήλ. Δεν περνάει το χιούμορ σας!»

Γιατί κατά τη γνώμη σου δεν ψηφίζεται ο Βασάλος, ενώ δεν φέρνει πολλές νίκες;

Τι πολλές, καλέ; Μια δυο νίκες έχει φέρει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως του έχει αδυναμία η παραγωγή; Μήπως έχει μείνει στους συμπαίκτες του η καλή αγωνιστική εικόνα που είχε στο πρώτο «Survivor» και κάνουν πως δεν βλέπουν ότι φέτος είναι «παλτό»; Απορώ κι εγώ… Θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε φορά. Νίκες δεν φέρνει, reality της προκοπής δεν κάνει, τώρα είναι και τραυματισμένος, άρα είναι άχρηστος εκεί μέσα. Τον πληρώνουν άδικα!

Τίνος την πορεία μέχρι στιγμής θα χαρακτήριζες… όλη λάθος;

Του Σπύρου Μαρτίκα, με την κακή στρατηγική που κάνει και τα ψέματα που λέει. Είναι ένας ψευτορήτορας, κάνει κάτι κηρύγματα τραγικά και δεν λέει να σηκώσει τον… πισινό του και να φύγει, δίνοντας ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί να μείνει, που ενδεχομένως να το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Εχει κουράσει… Οταν έφυγε οικειοθελώς η Βρισηίδα, του είπε «αγάπη μου, μην αργήσεις πολύ». Εχουν περάσει δυόμισι μήνες κι αυτός κάνει τα πάντα για να παραμείνει, με κακό reality και ψέματα. Δεν σέβεται καν τη σύντροφό του, ενώ συμπεριφέρθηκε άνανδρα και στην Ελευθερία. Είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απ’ όλα τα «Survivors»!



Πώς σχολιάζεις την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα;

Νομίζω ότι έπραξε έξυπνα. Φέτος το παιχνίδι είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Ο Στάθης προφανώς έμαθε από την Ελευθερία πληροφορίες, ότι η κοπέλα του δεν βλέπει «Survivor», δεν τη νοιάζει και κάνει τη ζωή της… Στο μεταξύ, τον είπε και ο Χανταμπάκης «σκουπίδι». Ε, πολύ θέλει; Θα έμαθε πως τον βρίζει και πολύς κόσμος στο twitter και αποφάσισε μάλλον να μη «λερώσει» άλλο την εικόνα του και να φύγει, μπας και σώσει κάτι….

Ποια είναι η γνώμη σου για την επιστροφή του Γιωρίκα Πιλίδη;

Γενικά έχω τη χειρότερη γνώμη για τον Πιλίδη. Είναι μια μικρή νυφίτσα, ένα φίδι κολοβό που το παίζει καλός. Δεν είναι καθόλου καλός. Το ότι ένας παίκτης είναι γρήγορος ή δυνατός δεν σημαίνει ότι έχει και καλό χαρακτήρα. Είπε στον Μπάρτζη να πάνε στη ζούγκλα να παίξουν μπουνιές, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό αθλητή. Τον έχουν παρουσιάσει ως τον αθληταρά του αιώνα και αναρωτιέμαι: Δεν είχε άλλες δουλειές να κάνει ο αθληταράς και πήγε στο «Survivor»; Και μαζί μου γιατί τα έβαλε πέρυσι;

Τι εννοείς;

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, είδα συνεντεύξεις του όπου με έβριζε. «Δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, είναι άνανδρος» είπε για μένα χωρίς να με ξέρει. Στον τελικό γνωριστήκαμε. Να μου τα έλεγε από κοντά αυτά. Εκείνος είναι ο άνανδρος… Τον ρωτούσαν για μένα οι δημοσιογράφοι ενώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγε τα χειρότερα. Δεν ανταποδίδω επειδή με έβρισε. Απλώς τον θεωρώ τραμπούκο, νυφίτσα και φίδι! Και στον στόχο δεν είναι καλός. Τον… πατάω κάτω στον στόχο.

Πώς βλέπεις την πορεία του Μάριου στο reality μέχρι στιγμής;

Τη θεωρώ επίσης όλη λάθος. Θεωρώ πως έχει ήδη ξεφτιλιστεί με όλα αυτά που έκανε με την Καρολίνα και την Ελευθερία. Οπότε, και που είναι καλός αγωνιστικά, στον τελικό δεν πρόκειται να φτάσει… Μάλιστα, συνεχίζει να ξεφτιλίζεται. Από τη μια κάθε βράδυ ακούμε πως κάνει ό,τι κάνει με την Ελευθερία στη ζούγκλα, από την άλλη την ψηφίζει κιόλας ως αδύναμη παίκτρια για να ρίξει στάχτη στα μάτια της Καρολίνας. Είναι ύπουλος, έχει στρατηγική και μάλλον ξεχνάει πως είναι στο «Survivor» και όχι στο «Love Island».

Πιστεύεις πως η φιλία ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση θα… σπάσει όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό;

Το μόνο σίγουρο. Ο ένας θα φάει τη… σάρκα του άλλου. Δεν υπάρχουν φιλίες στο «Survivor» παρά μόνο λυκοφιλίες για τα μαγειρέματα στις ψηφοφορίες.

Συμφώνησες με την αποβολή της Δαλάκα και της Ασημίνας;

Απόλυτα και μπράβο τους που τις απέβαλαν. Δεν ήταν σκληρή η ποινή. Αυτό που έκαναν εκείνες ήταν ανήθικο. Πέρυσι που ο Τάλα και ο Αρης πιάστηκαν να… κλέβουν κι αυτοί στο κομμάτι της επικοινωνίας και δέχτηκαν χαριστικά μια ήπια ποινή, ο Ατζούν είχε προειδοποιήσει πως επρόκειτο για την τελευταία φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η Ασημίνα, όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι και γύρισε στην Ελλάδα, ενημερώθηκε ότι εγώ ανέβασα ένα Insta-story όπου έλεγα πως έκανε καλά η παραγωγή και τις έδιωξε και τις δυο. Σε πληροφορώ πως την ίδια μέρα με έκανε unfollow στο Instagram και έβαλε και τον Δάντη να κάνει το ίδιο…

Πηγή: espressonews.gr

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.