Είναι πολλά τα λεφτά! Δείτε τι σύνταξή έπαιρναν Κανέλλη και Παπαρήγα

featured image


Δημοσιεύματα «βόμβα» ήρθαν στο φως και αποκάλυψαν τη σύνταξη που έπαιρναν η Αλέκα Παπαρήγα και η Λιάνα Κανέλλη από το ΕΦΚΑ και το Ταμείο των Δημοσιογράφων αντίστοιχα.

Αν και τα δημοσιεύματα δεν είναι πρόσφατα, αλλά αναφέρονται στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το υπέρογκο ποσό που λάμβαναν ως σύνταξη. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά το γιο της Λιάνας Κανέλλη.

Η σύνταξη που έπαιρνε η Λιάνα Κανέλλη από το Ταμείο των δημοσιογράφων έφτανε τις 2.500 ευρώ το μήνα (δηλ. 29.567 ευρώ, το χρόνο) ενώ η σύνταξη της Αλέκας από το τότε ΙΚΑ και νυν ΕΦΚΑ ξεπερνούσε τα 26.000 ευρώ!

Μάλιστα η Αλέκα Παπαρήγα εισέπραττε και 15.000 χιλιάρικα σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο! Συνολικά λοιπόν έπαιρνε την “τρελή” σύνταξη των 42.305 ευρώ!

Κροίσος η Λιάνα Κανέλλη: Οι καταθέσεις, τα 8 ακίνητα και η βίλα στην Εκάλη

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα και, φυσικά, στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Οι ίδια εκτός από καταθέσεις, διαθέτει 8 ακίνητα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η βίλα της στην Εκάλη

Φυσικά, όπως για κάθε μητέρα, μεγάλη αδυναμία της είναι ο γιος της.Λιάνα Κανέλλη: Η βίλα στην Εκάλη για την οποία κατηγορήθηκε και η απάντησή της

Η Κανέλλη, επίσης, έχει κατηγορηθεί για τη βίλα, που κατέχει στην Εκάλη. Η ίδια είχε δώσει τη δική της απάντηση προ ετών στο περιοδικό Crash, εξηγώντας πως αγόρασε το σπίτι από μια συμμαθήτρια της μητέρας της αντί 90 εκ. δραχμών με δάνειο:

«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου ,που ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγορεί όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με την «ιδεολογία»:

«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» αναρωτιέται και στη συνέχεια εξηγεί από που προήλθε το όνομα Εκάλη:

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» εξηγεί η βουλευτής του ΚΚΕ

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της Λιάνας Κανέλλη, η ίδια έχει στην κατοχή της 8 ακίνητα, αλλά και εισοδήματα ύψους 84.700 ευρώ.

tilestwra.gr
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη