Το Καλάσνικοφ, οι απειλές και τα ακριβά γούστα του δολοφόνου της Ξάνθης

featured image


Ο 36χρονος δολοφόνος της Ξάνθης προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δείξει το παραβατικό του πρόσωπο  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως κανένας να φανταστεί ποτέ ότι θα προχωρούσε στο έγκλημα και θα σκότωνε με πέντε σφαίρες τον άτυχο άνδρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Της Κατερίνας Ρίστα

Ο «Μπέγκαλο» όπως συστηνόταν εκτός από το να ανεβάζει στο Tik Tok ύμνους για τα καλάσνικοφ είχε κάνει και τατουάζ στο χέρι του δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του …

Όταν δεν έπινε ακριβά ποτά στις παραλίες και όταν δεν οδηγούσε γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα και μηχανές όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsbomb, συμμετείχε σε βίντεο κλιπ τράπερ όπως ο ίδιος είχε ανεβάσει στο Tik Tok ένα χρόνο πριν.

Μάλιστα ο 36χρονος φαίνεται πως είχε αδυναμία και στους …παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες.



Εκτός από το βίντεο είχε ανεβάσει και φωτογραφία γράφοντας για το …κατόρθωμά του πίσω από το τιμόνι: «Το τελευταίο μου πάτημα για το 2022, πήγα 357 χιλιόμετρα».

Ο 36χρονος μετά τη δολοφονία, λίγο πριν παραδοθεί, ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο τικ τοκ, αυτή τη φορά εξηγώντας τους λόγους που άνοιξε πυρ. Μιλώντας στα Τούρκικα και κάνοντας με το χέρι του γροθιά, απειλεί και ουσιαστικά δηλώνει αμετανόητος.

«Όποιος πειράξει την οικογένειά μου θα τον σκοτώσω» ακούγεται να λέει ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται προς το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και φαίνεται να μπαίνει μέσα για να παραδοθεί.

Εκτέλεσε τον 46χρονο μπροστά στη γυναίκα, τον γιό και τα εγγόνια του

Η περιγραφή της σκηνής του φονικού «πάγωσε» μέχρι και τους αστυνομικούς. Ο δράστης αφού έσπασε την πόρτα του δωματίου όπου κοιμόταν το θύμα, χωρίς να διστάσει αντικρίζοντας την γυναίκα, τον γιό του αλλά και τα ανήλικα εγγόνια του, έβγαλε το πιστόλι και μπροστά στα μάτια τους, τον πυροβόλησε πέντε φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του φονικού ήταν ότι ο δράστης θεωρούσε πως το θύμα τον είχε καταδώσει στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί τον Ιανουάριο για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη, ηρωίνη, κοκαΐνη), δυο πιστόλια με φυσίγγια και τρεις αμυντικές χειροβομβίδες.

newsbomb.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.