Σάλος με βίντεο Ρένας Δούρου: «Δεν γεμίζει το ψυγείο» σε κουζίνα με πλακάκι του ’80. Ποιος έγινε έξαλλος

featured image


Δείτε το νέο βίντεο της Ρένας Δούρου μπροστά σε ένα ψύγειο σε μια προφανή προσπάθεια να γίνει… viral. Και έγινε.

«Θύμα» της ακρίβειας φαίνεται ότι έχει πέσει η Ρένα Δούρου, η οποία κάνει την… επανεμφάνισή της στα social media, με ένα «δακρύβρεχτο» βίντεο μπροστά στο «φτωχικό» ψυγείο της, σε ένα σκηνικό που θυμίζει δεκαετία του ’80.

Η εξαφανισμένη από την εποχή της τραγωδίας στο Μάτι Ρένα Δούρου εμφανίζεται τώρα στο Instagram (έρχονται εκλογές…) να παραπονιέται για την ακρίβεια, το ψυγείο που δεν γεμίζει και τον μπακαλιάρο (για σκορδαλιά δεν είπε τίποτα) που δεν θα φτάσει αύριο σε όλα τα τραπέζια.

Κρατώντας ένα τάπερ στο χέρι, ανοίγει την πόρτα του ψυγείου της (που πάντως μόνο άδειο δεν είναι) και στη συνέχεια μας λέει ότι «κανενός μας και καμιάς μας δεν γεμίζει με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού».

Και βέβαια, μας διαβεβαιώνει πως η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα εφαρμόσει τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι το 2019, «ώστε να μην χρειαζόμαστε», όπως λέει χαρακτηριστικά, «τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη».

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτησή της, δε, αφού επαναλαμβάνει, λίγο-πολύ, τα ίδια με το βίντεο, επιμένει ότι «ο δήθεν φθηνός μπακαλιάρος δεν θα φτάσει σε όλα τα τραπέζια για τη γιορτή του Ευαγγελισμού».



Γεωργιάδης: Το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!

Με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στη Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η @RenaDourou έκανε ένα τόσο λαϊκίστικο, κακόγουστο βίντεο, ούτε ότι με αναφέρει σε αυτό χωρίς καν να τολμήσει να πει το όνομά μου, αλλά ότι ενώ μιλά για «ψυγείο που δεν γεμίζει», το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!»

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.