Ελισάβετ Μουτάφη: Απίστευτο περιστατικό για την ηθοποιό – «Απειλούσαν να με κλειδώσουν στην εκκλησία»

featured image


Τα όσα έζησε το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε όσα συνέβησαν, όταν αποφάσισε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, περνώντας για λίγο από προαύλιο χώρο εκκλησίας.

«Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας», είπε, φανερά αγανακτισμένη, με όσα βίωσε λίγες ώρες νωρίτερα.

Και πρόσθεσε: «Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών, εκεί όπου είναι μια εκκλησία με ένα προαύλιο και έναν κήπο. Μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα, για να κάνω μια βόλτα.



Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας. Είναι ιδιωτικός χώρος λένε. Απ’έξω βέβαια έχει μια ταμπέλα – δεν ξέρω τι πουλάνε – είδη ευλάβειας λέει. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Είχε ένα δύο άτομα. Δεν είμαι και ειδικός αλλά φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Όταν τους το είπα με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα», περιέγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη, μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.