Συγκλονίζει η εικόνα του Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό!

featured image


Την περασμένη Παρασκευή, ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε άγρια επίθεση από μια ομάδα ατόμων σε εστιατόριο στα Εξάρχεια, όπου συχνάζει με το φιλικό του περιβάλλον.

Η εικόνα του από τη συνέντευξη που παρεχώρησε στο πρωινό του Αντέννα, συγκλονίζει. Είναι ολοφάνερο ότι δέχτηκε άγρια επίθεση καθώς το πρόσωπό του είναι αγνώριστο! Μάλιστα, όπως ανέφερε η βιαιότητα των νεαρών τραμπούκων προκάλεσε έξι κατάγματα στη μύτη του.



Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 αντιμετώπισε αιμορραγίες τις προηγούμενες δύο μέρες και έτσι, όπως τον συμβούλευσαν και οι γιατροί παρέμεινε σπίτι φροντίζοντας για την ανάρρωση του. Όπως είπε και ο ίδιος, δεν ήταν ο 17χρονος αυτός που τού επιτέθηκε αναφερόμενος στον ανήλικο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και συμμετοχή σε συμμορία. «Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”», ανέφερε. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο οποίος είπε ότι όσοι του επιτέθηκαν ήταν αναρχικοί «όσο και αν δεν βολεύει κάποιους» υπονοώντας τον κ. Βαρουφάκη ο οποίος είχε κάνει λόγο για «μπράβους της νύχτας». «Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής». Οι βασικοί δράστες της επίθεσης και του ξυλοδαρμού είναι επτά, ενώ άλλοι οκτώ είναι οι παρατηρητές. Αυτό προκύπτει από την αστυνομική έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας. 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.