Οταν ο Νίκος Ευαγγελάτος "έταζε" στην Τζένη Χειλουδάκη

featured image


Αποσπάσματα από το βιβλίο της πιο γνωστής Τζένης Χειλουδάκη – που έγινε διάσημη εξαιτίας της σχέσης της με τον εισαγγελέα – καταγράφουν τις συμφωνίες που έκανε με τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, για να εμφανιστεί στις εκπομπές τους την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα. Τι ποσά της έταζαν;

Τα αποσπάσματα αυτά δημοσίευσε η Εspresso σημειώνοντας πως τα παραχώρησε στην εφημερίδα ο εκδοτικός οίκος της κα Χειλουδάκη. Με την ευκαιρία δείτε πώς ήταν πριν προβεί σε αλλαγή φύλου.

Εκεί εμφανίζεται να είχαν γίνει οι εξής συζητήσεις:

Νίκος Ευαγγελάτος: Φέρεται να του ζήτησε 500.00 δραχμές για να βγει στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο δημοσιογράφος να δέχθηκε με την προϋπόθεση να μη βγει σε άλλο κανάλι.

Τατιάνα Στεφανίδου: Της ζήτησε να πάει στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και η Χειλουδάκη ζήτησε εισιτήρια business class με την Αegean και σουίτα στο Αthens Plaza. H δημοσιογράφος φέρεται να δηλώνει πως θα τα πληρώσει όλα αυτά, αλλά όχι με χρήματα του καναλιού αλλά δικά της.



Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν φέρεται να ζήτησε κάτι, παρά μόνο το γύρισμα να γίνει στη σουίτα της στο Athens Plaza. Για την εκπομπή Σαν στο σπίτι σας στο Mega

Nίκος Μαστοράκης: Δεν πλήρωσε την παραμονή της στη σουίτα όπως του ζήτησε και μάλιστα την επόμενη μέρα την έκραξε στην τηλεόραση.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν ζήτησε τίποτα η Τζένη Χειλουδάκη για να βγει στο δελτίο ειδήσεων. Προκάλεσε όμως εγκεφαλικά στους ιθύνοντες αφού εμφανίστηκε ζωντανά με το στήθος έξω «ο φακός εστιάζει ένα ολόκληρο λεπτό στη ρώγα μου κι έπειτα γκροπλάν στη μουράκλα του Λιάγκα. Δήθεν αποσβολωμένος ζητεί συγνώμη από τους τηλεθεατές και πάει σε διαφημίσεις μισή ώρα», σημειώνει η Τζένη Χειλουδάκη.

Πέτρος Κωστόπουλος: Της τηλεφώνησε συνεργάτης του. Η Χειλουδάκη ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο τον Κωστόπουλο με τον οποίο φέρεται να συμφώνησε να της δώσει 1 εκατομμύριο δραχμές για να βγει σε Esquire και Nitro.

Mαλβίνα Κάραλη: Δεν ζήτησε τίποτα από την Κάραλη την οποία λάτρευε αλλά δεν εμφανίστηκε επειδή φοβήθηκε μήπως την κολλήσει στον τοίχο.

Αννίτα Πάνια: Πήγε στην εκπομπή της Αϋπνίες χωρίς να της ζητήσει κανένα αντάλλαγμα ή αμοιβή.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.