Άφωνοι οι αστυνομικοί - Πατέρας βανδάλισε το αυτοκίνητο του γιου του για να μην οδηγήσει μεθυσμένος

featured image


Με έναν ασυνήθιστο αλλά αποτελεσματικό τρόπο ένας πατέρας στην Ισπανία δεν επέτρεψε στον γιο του να οδηγήσει μεθυσμένος και να προκαλέσει ατύχημα που θα έβλαπτε τον ίδιο αλλά και άλλους ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός βανδάλισε το όχημα, σπάζοντας τα παράθυρα και προκαλώντας ζημιές και στο αμάξωμα με μια αξίνα.

Τα γεγονότα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν, χάρη στη συμμετοχή των πολιτών, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 092 ότι ένας άνδρας διέλυε ένα όχημα BMW που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο.

Μια διμοιρία που οδηγούσε προς την αναφερόμενη τοποθεσία του περιστατικού, παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι που διέφευγε από τη σκηνή και κατάφερε να το σταματήσει. Στο εσωτερικό του βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος άνδρας και ένας εμφανώς μεθυσμένος νεότερος επιβάτης.



Κατά την ανάκριση των δύο υπόπτων, η αστυνομία έμαθε ότι επρόκειτο για πατέρα και γιο και ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πράγματι υπεύθυνος για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου, η οποία άνηκε στον μεθυσμένο 32χρονο γιο του. Ο 60χρονος εξήγησε ότι είχε προσπαθήσει να πείσει το παιδί του να μην οδηγεί μεθυσμένος, αλλά μάταια. Φοβούμενος ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φροντίσει να μην έχει αυτοκίνητο για να οδηγήσει.

Δεν έγινε γνωστό αν οι δύο άνδρες υπέστησαν οποιεσδήποτε συνέπειες, λαμβάνοντας υπόψη τον λόγο του βανδαλισμού, αλλά το αστυνομικό τμήμα του Λογκρόνιο ανέβασε την ιστορία στο Twitter και αμέσως έγινε viral.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.