Οργισμένη απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη – «Τι λες ρε άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη;»

featured image


Συνεχίζεται η νέα κόντρα που άνοιξε μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Παύλο Πολάκη, έπειτα από την απόφαση για παραμονή του Κρητικού βουλευτή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από τις ευθείες απειλές του Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων στο πρόσφατο παρελθόν, ο βουλευτής Χανίων ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου με ανάρτηση του να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την «έκρηξη» του δημοσιογράφου ο οποίος απάντησε στον Παύλο Πολάκη μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.



«Τι λες ρε καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Tι λες ρε άσχετε, άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για τον Παύλο Πολάκη. Κάναμε κάτι αστειάκια αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για αστεία, είναι επικίνδυνος», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

nassosblog.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.