Τρωκτικά γίγας σκορπούν τον τρόμο σε παραλίες της Ουαλίας

featured image


Σε καθεστώς απόλυτου τρόμου ζουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι της παραλιακής πόλης Tenby στην ανατολική Ουαλία, καθώς τεράστια τρωκτικά σε μέγεθος γάτας, έχουν καταλάβει τις ακτές της περιοχής.

Σε καθεστώς απόλυτου τρόμου ζουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι της παραλιακής πόλης Tenby στην ανατολική Ουαλία, καθώς τεράστια τρωκτικά σε μέγεθος γάτας, έχουν καταλάβει τις ακτές της περιοχής. Τα υπερμεγέθη τρωκτικά έχουν φτιάξει τεράστια τούνελ μέσα στο έδαφος, καθώς είναι η περίοδος που πολλαπλασιάζονται.



Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάθε θηλυκό τρωκτικό μεγαλώνει από 9 έως 12 μικρά.Οι κάτοικοι τρέμουν να πλησιάσουν στις ακτές, ενώ και στους δρόμους της πόλης υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθούν επίθεση.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε παραπάνω, κάθε θηλυκό τρωκτικό μεγαλώνει έως και 12 μικρά. Αυτό ακριβώς έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους, οι οποίοι φοβούνται ότι σε λίγο, λόγω του υπερπληθυσμού, τα τρωκτικά θα αναζητήσουν τροφή και σε περιοχές πιο απομακρυσμένες από τα παράλια, ακόμη και στα σπίτια τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.