Εκτέλεση υδραυλικού στη Νέα Ιωνία – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη

featured image


Καθόλου άγνωστος δεν είναι στην ασφάλεια ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του άτυχου υδραυλικού μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία στις 21 Φεβρουαρίου

Ο «Δημήτρης» ή «Νεκτάριος», όπως είναι τα δυο ονόματά του έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Έχει κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απειλή για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ανθρωποκτονία με δόλο και εκβίαση.

Για τον 23χρονο όπως και για τους υπόλοιπους έξι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 3.3.2023.

Ο Αλβανός συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας Κυψέλης το μεσημέρι της 20ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την έρευνα του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής , 2 από τα μέλη της σκληρής αλβανικής συμμορίας έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των «Lions» από τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους μέσα στην μαύρη CADILAC η οποία βρέθηκε παρκαρισμένη μια ανάσα από την επιχείρηση της οδού Κασταμονής αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας που τους «συνέλαβαν» τόσο κατά την άφιξή τους στο μαγαζί όσο και κατά την διαφυγή τους.



Πέρα από τα 7 άτομα φαίνεται πως υπάρχει ένα ακόμη άτομο το οποίο είχε ενεργή συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Πώς έγινε το φονικό και η μοιραία συνάντηση

Από την έρευνα των αρχών δεν έχει προκύψει καμία σχέση της αιματηρής συμπλοκής με την επίθεση σε βάρος του ανήλικου γιού του ιδιοκτήτη της καφετέριας. Σύμφωνα με πληροφορίες φίλος του ιδιοκτήτη είχε καλέσει στην επιχείρηση μέλη της ομάδας για να εντοπίσουν τους δράστες, αλβανικής καταγωγής, που επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο το γιό του φίλου του.

Η ομάδα μπήκε στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς τα VIP τραπέζια. Μέλη της μαφίας συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη και κατά την αποχώρησή τους συναντήθηκαν με μέλη αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρχικά ξεκίνησε ένας έντονος καυγάς και απειλές στην αλβανική γλώσσα και στη συνέχεια βγήκαν τα όπλα από τους «Lions» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος υδραυλικός που βρισκόταν μέσα στο μαγαζί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.