Διέρρηξαν τον φούρνο που φτιάχνει λαγάνα με ντολμαδάκια και είχε γίνει viral από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

featured image


Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε ο φούρνος με την περίφημη λαγάνα με τα ντολμαδάκια που είχε γίνει viral από τον πρωθυπουργό.

Για μια ακόμα φορά ο φούρνος στη Θεσσαλονίκη που φτιάχνει λαγάνα με ντολμαδάκια βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών. Μάλιστα, οι δράστες έφυγαν με μόλις 7,5 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο προκαλώντας πολύ μεγαλύτερες ζημιές στο κατάστημα από την λεία τους.

Πρόκειται για τον φούρνο που είχε γίνει viral έπειτα από μια ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από έναν μήνα στο TikTok με την οποία ανέφερε: «Σάββατο πρωί καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά αλλά βλέποντας το πρωί τηλεόραση είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα».



Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 βρέθηκε στον φούρνο και μίλησε με την ιδιοκτήτρια, η οποία αποκάλυψε ότι της έχουν ανοίξει περίπου δέκα φορές το κατάστημα.

Μάλιστα, σε σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον πρωθυπουργό που είχε εντυπωσιαστεί με την λαγάνα με τα ντολμαδάκια, ανέφερε: «Εμείς τον περιμένουμε στην πόλη μας εδώ. Χαρήκαμε το βίντεο και μας άρεσε πολύ. Εκείνη την ημέρα είχαμε πολύ κόσμο που ερχόταν και μας έλεγε ΄΄εδώ είναι η λαγάνα του πρωθυπουργού μας;», ενώ όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση αν λειτούργησε ανάποδα, δηλαδή αν η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε κακοτυχία, εκείνη απάντησε: «Όχι όχι είμαστε επαγγελματίες χρόνια. Εμείς τον περιμένουμε στην πόλη μας και θα του ετοιμάσουμε μια λαγάνα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.