Κρίσιμες ώρες για την Άσπα που την είχε πυροβολήσει ο πατέρας της: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

featured image


Δύσκολες ώρες για την Άσπα, την οποία είχε πυροβολήσει ο πατέρας της, 10 χρόνια πριν, προκειμένου να εκδικηθεί τον χωρισμό της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κα Σπυριδούλα, μητέρα της Άσπας, στο star, το άτυχο κορίτσι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της Άσπας

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε μητρορραγία και η μητέρα της ανησύχησε, καθώς δεν την έβλεπε καλά. Ήταν εμφανώς καταπονημένη και αποφάσισε να την πάει για εξετάσεις αίματος.

Η ζωή της Άσπας κινδύνεψε, τι έδειξαν οι εξετάσεις

«Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη» ανέφερε η μητέρα.

Άμεσα, οι γιατροί του διαγνωστικού κέντρου ενημέρωσαν την μητέρα της πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εντός 15 λεπτών, αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή της. Η μητέρα της Άσπας δεν έχασε χρόνο και κάλεσε το ΕΚΑΒ άμεσα, αλλά λόγω καθυστέρησης και καθώς δεν είχε χρόνο να περιμένει, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο κοντά στο σπίτι της.



Το ασθενοφόρο έφτασε εντός 10λέπτου και η Άσπα στην κυριολεξία σώθηκε στο παρά πέντε. Σύμφωνα με την κ. Σπυριδούλα, η Άσπα παραμένει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλύτερη και σύντομα θα είναι και πάλι σπίτι της.

10 χρόνια από όταν η Άσπα δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον πατέρα της

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το φριχτό περιστατικό, όπου η Ασπασία Μπόγρη δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον πατέρα της.

Το 17χρονο, τότε, κορίτσι έπεσε θύμα της τυφλής εκδίκησης του πατέρα της, ο οποίος την πυροβόλησε, επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Η Άσπα κατάφερε να μείνει στη ζωή, όμως εδώ και 10 χρόνια βιώνει έναν εφιάλτη.

Η Άσπα νοσηλεύτηκε πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Η Ασπασία, που έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της, έχοντας φύλακα – άγγελο στο πλευρό της τη μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Η συγκλονιστική ιστορία της Άσπας





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.