«Χαμός στο Twitter με Πολάκη, Άδωνι και Χατζηνικολάου: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ»-«Θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…»

featured image


Ο Παύλος Πολάκης θα παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί νέος γύρος διαμάχης με πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και με δημοσιογράφους.

Μετά από τις διεργασίες της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και από έντονο παρασκήνιο, ο Παύλος Πολάκης θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Βουλευτής Χανίων αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε έντονα σχόλια από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ένα από τα σχόλια αυτά, ήταν και του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Ο Παύλος Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει, τονίζοντας προς τον υπουργό Ανάπτυξης «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Το πρωί της Κυριακής (19/3), μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συνέχεια με νέο tweet. Συγκεκριμένα, έγραψε πως «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στην συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».



Η κόντρα, όμως, του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ επεκτάθηκε και στον τομέα των δημοσιογράφων. Τα σχόλια του Νίκου Χατζηνικολάου για την παραμονή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος, προκάλεσαν νέα «επίθεση» από πλευράς Πολάκη.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…», απάντησε ο Παύλος Πολάκης με τη σειρά του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ωστόσο, ανταπάντησε γράφοντας: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.