«Πυρά» από Ευρυδίκη: «Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Θεοφάνους;» – Το σχόλιο της για τη διαφήμιση με τον Μπουγά

featured image


«Πυρά» από καλλιτέχνες και μη- δέχεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους, επειδή παραχώρησε τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, για να το τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς σε μία διαφορετική εκδοχή από αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι στίχοι άλλαξαν, με τον τραγουδιστή να τάσσεται κατά των vegan που εξαιτίας τους, «εκδιώχθηκε» στο Φεγγάρι. Η συγκεκριμένη χρήση του τραγουδιού, δυσαρέστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ αρκετοί τα «έβαλαν» με τον δημιουργό του «Φεγγάρι μου», Γιώργο Θεοφάνους.

Η πρώην σύζυγός του, Ευρυδίκη, τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον. Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Αλίμονο αν περιμένω από έναν δημιουργό που μου χαρίζει ένα τραγούδι να με ρωτήσει τι θα το κάνει αργότερα. Ό,τι θέλει μπορεί να το κάνει» τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δε δηλώνω δημιουργός αλλά έχω γράψει 5-10 τραγούδια. Αυτά είναι δικά μου» είπε κλείνοντας η Ευρυδίκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη