Ζευγάρι ούρλιαζε κατα την διάρκεια του σ3ξ και το ξενοδοχείο τους πέταξε έξω

featured image


Ένα ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάστηκε να διώξει ένα ζευγάρι, καθώς τα… δυνατά τους καμώματα ξύπνησαν τους άλλους πελάτες του ξενοδοχείου – και ανάγκασαν το προσωπικό να καλέσει την αστυνομία.

Ο Jamie Boultbee και η Kaylie Hursthouse, είχαν κλείσει ένα δωμάτιο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ξενοδοχείο Moorlands Izaak Walton Hotel. Αλλά η «υπερβολική οικειότητά» τους, ανάγκασε τα μέλη του προσωπικού να καλέσουν την αστυνομία, όπως αναφέρει το StokeonTrentLive.

Σύμφωνα με το Mirror, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μπουν στο ακίνητο με ένα εφεδρικό κλειδί, αφού το ζευγάρι δεν άνοιξε την πόρτα. Όταν άνοιξε η πόρτα, η Hursthouse ήταν μεθυσμένη, ενώ υπήρχαν ζημιές στην πόρτα του μπάνιου.

Η εισαγγελέας, Karen Wright, δήλωσε ότι η αστυνομία έλαβε κλήση από το ξενοδοχείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 15ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ίδια, «το προσωπικό είπε πως ένα ζευγάρι ήταν αρκετά θορυβώδες.

Τους είχε γίνει παρατήρηση αρκετές φορές. Το νυχτερινό προσωπικό είχε ανέβει στο δωμάτιο για να μιλήσει στους ανθρώπους εκεί μέσα. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο δωμάτιο 25, όπου βρίσκονταν ‘’το πάρτι’’. Ήταν σαφές ότι προκαλούσαν ηχορύπανση και ενόχληση».

Η ίδια συμπλήρωσε πως όταν δεν υπήρξε απάντηση στο χτύπημα της πόρτας από την αστυνομία, τους παραδόθηκε ένα κλειδί και μπήκαν στο δωμάτιο. «Η Hursthouse ήταν έντονα μεθυσμένη και μύριζε αλκοόλ. Μπέρδευε τα λόγια της και ήταν ασταθής. Ο Boultbee ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Η Hursthouse είπε ότι ο λόγος του θορύβου ήταν ότι έκαναν άγριο σεξ. Ανέφερε ότι ένας μώλωπας στο κεφάλι της ήταν από ένα χτύπημα λίγες μέρες νωρίτερα, λόγω θυμού, εξαιτίας του ότι έχασε ένα παιδί».



Τι δήλωσε το ζευγάρι μετά το συμβάν

Ο Mike Kimberley, που εκπροσωπεί τον Boultbee, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αλκοολικός. «Η νεαρή κοπέλα είδε ότι υπέφερε από κατάθλιψη και θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να φύγουν για μια ρομαντική νύχτα. Ήταν τελείως μεθυσμένοι, θυμωμένοι και ό,τι άλλο. Όταν ήρθε ο διευθυντής, ο Boultbee ήταν πλήρως συνεργάσιμος και είπε ότι θα πλήρωνε για οποιαδήποτε ζημιά. Θυμάται ότι κλώτσησε την πόρτα του μπάνιου. Το ξενοδοχείο πρέπει να αποζημιωθεί. Είναι σωστό να πληρώσει αποζημίωση 500 λιρών». Ο κ. Kimerbly ανέφερε ότι οι γιατροί είπαν στον Boultbee πως αν δεν αλλάξει τον σημερινό τρόπο ζωής του, ίσως πεθάνει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Mark Bromley, δικηγόρος της Hursthouse, δήλωσε: «Δυστυχώς, αυτή η προγραμματισμένη ρομαντική εκδρομή προκάλεσε αναστάτωση στους άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου. Η πελάτης μου αποδέχεται πως πρέπει να πληρώσει έναντι των προβλημάτων που προκλήθηκαν. Ξόδεψαν σχεδόν 200 λίρες για αυτή τη διήμερη εκδρομή. Αναγκάστηκαν να διακόψουν τη διαμονή τους λόγω του περιστατικού».

Στον Boultbee επιβλήθηκε ποινή 12 μηνών υπό όρους, ενώ στην Hursthouse δόθηκε εξάμηνη ποινή υπό όρους. Το ζευγάρι είχε προκαλέσει ζημιές αξίας 1.000 λιρών – και 250 λίρες από την εργασία του λογαριασμού καλύπτουν την αποζημίωση σε κάποιους από τους άλλους επισκέπτες.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.