Πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου δήλωσε ότι έχει μάνατζερ τον πατέρα της

featured image


Η Kimmy Granger άρχισε να εργάζεται ως στρίπερ, ωστόσο σύντομα μεταπήδησε στον χώρο των ταινιών πορνό. Τότε, ήταν 20 ετών…

Σήμερα, επτά χρόνια αργότερα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και… σαρώνει στο OnlyFans.


Η Kimmy Granger φιλοξενήθηκε στο Unfiltered podcast της Holly Randall, στο οποίο μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση με τον πατέρα της, από τη στιγμή που άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό. «Ο μπαμπάς μου, όταν το έμαθε, ήταν στενοχωρημένος. Ήθελε να πεθάνει. Έλεγε “τι λάθος έκανα ως πατέρας;”. Κανένας μπαμπάς δεν το θέλει αυτό για τα παιδιά του. Τον ενόχλησε και του έδωσα τον χρόνο που χρειαζόταν…».



Και συνέχισε: «Δεν θέλω ποτέ να σκεφτεί ότι μπήκα σε αυτόν τον χώρο για να τον πληγώσω… Μπήκα, γιατί το ήθελα πραγματικά και αισθάνομαι ότι είναι το σωστό για μένα. Μου αρέσει και αγαπώ αυτή τη δουλειά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είναι πλέον τόσο υποστηρικτικός και έγινε ο μάνατζερ της! «Ήταν σαν το πορνό να έφερε τον μπαμπά μου και εμένα πιο κοντά», είπε χαρακτηριστικά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.