Στην Ευελπίδων ο Στάθης Σχίζας μετά το Survivor – Σε ποιους κατέθεσε μηνύσεις και γιατί

featured image


Αγρίεψαν πολύ τα πράγματα με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, Στάθη Σχίζα, όπου μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star, βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις.

Στην Ευελπίδων ο Στάθης Σχίζας για τις μηνύσεις

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο νικητής του περσινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε εκεί με τη δικηγόρο του, Γιούλη Ρετζεπάϊ, η οποία προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του.



Εβριζαν μέχρι και το παιδί του Στάθη Σχίζα

Ο Άγγελος Βουράκης μάλιστα, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανέφερε τα εξής: «ο άνθρωπος διαβάζει τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο για το πρόσωπό του, για το παιδί του, τον βρίζουν… Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο Αμήν. Δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό. Αυτά τα πράγματα ειναι συκοφαντικά και απευθύνθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα».

Είναι πάρα πολύ σοβαρό να αντιμετωπίζεις κάθε είδους σχόλιο από έναν άγνωστο και μάλιστα για το παιδί σου το ίδιο. Κάποια στιγμή αυτή η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα πρέπει να σταματήσει μιας και τα πράγματα γίνονται πολλές φορές ανεξέλεγκτα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.