«Η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη…»: Ευθεία επίθεση Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

featured image


Ευθεία ήταν η επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου μέσα από το podcast του προς τον παρουσιαστή του «Πρωινού», Γιώργου Λιάγκα, για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ώστε να εκμαιεύσει δηλώσεις του, μετά την άρνηση του Γιώργου Λιάγκα ότι γνωρίζει τις πρακτικές των τηλεοπτικών συνεργείων που στέλνει η αρχισυντάκτριά του για δηλώσεις.

«Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δε θα τον πιστέψει.Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μην μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.