Αυτός είναι ο 54χρονος που βίασε τη 15χρονη στον Κολωνό – Τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε

featured image


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 54χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες (11.03.2023) στην Κυλλήνη, για τον βιασμό 15χρονης στον Κολωνό.

Από όσα κατέθεσε το κορίτσι, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται δύο άνδρες – γνωστοί του 54χρονου- οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της μέσω του Instagram ως «Αngel…» και «Τάσος», υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του ανώμαλου 54χρονου, λέγοντάς της πως «σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».

Ο ίδιος ο 54χρονος, την «πολιορκούσε» μέσω του Instagram και του Snapchat, για τέσσερις μήνες με μηνύματα αγάπης όπως «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου», συχνά κατεύθυνε την συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι.

Στις 3 Μαρτίου, έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας, μπήκε μέσα στο θαλασσί Toyota Prius και την έστησε έξω από το σχολείο της μικρής. Το κοριτσάκι, έκανε το λάθος να μπει στο αυτοκίνητό του, εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε στο ρυπαρό υπόγειο airbnb των Σεπολίων για να τη βιάσει. Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου», ενώ οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό των δύο μυστηριωδών ανδρών που δηλώνουν «αστυνομικοί της ΓΑΔΑ» συνεχίζονται.

«Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου, η 15χρονη, αφού μόλις είχε τελειώσει το σχολείο στον Κολωνό, συνάντησε εκεί τον ανωτέρω άντρα, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί και αφότου της έδωσε μία τραπεζική κάρτα, όπως της είχε δηλώσει ότι θα της έδινε στα μηνύματα, τράπεζας Πειραιώς, prepaid συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ τσιγάρα την εξανάγκασε να εισέλθει εντός του οχήματος. Κατόπιν αυτών, και αδυνατώντας η 15χρονη να αποχωρήσει από το όχημα, την οδήγησε σε άγνωστο ημιυπόγειο διαμέρισμα πιθανόν μονοκατοικία, το οποίο όπως της ανέφερε το νοίκιασε μέσω airbnb και ενδεχομένως στην περιοχή των Σεπολίων. Εκεί, ο συγκεκριμένος εξανάγκασε σε συνουσία το ανήλικο θύμα και έπειτα η μαθήτρια αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Το είπε στους καθηγητές της

Η 15χρονη βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε τον εφιάλτη της στους καθηγητές της: «Η καταγγέλλουσα (η μητέρα) ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο την 14:00 ώρα για το περιστατικό, το οποίο τους είχε εκμυστηρευτεί η μαθήτρια, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στην μητέρα της, την ανωτέρω τραπεζική κάρτα και ένα κινητό, αντικείμενα που του παρέδωσε η ανήλικη παθούσα».

Το κοριτσάκι «την 19:47 ́ώρα της 10ης Μαρτίου, εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού» παρουσία αστυνομικών επιβεβαιώνοντας την πράξη βιασμού από τον κατηγορούμενο».

Τι είπε στην κατάθεση το παιδί



Κατά την εξέταση του, αργά το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, από ειδικό παιδοψυχολόγο από το «Σπίτι του Παιδιού» και παρουσία αστυνομικών το κοριτσάκι, είπε όπως αναφέρεται στη δικογραφία πως «όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαν, της ανέφερε ότι δουλεύει στην Κυλλήνη σε ένα καράβι, είναι 52 χρονών, έχει ένα παιδί που ζει με την μητέρα του. Ακόμη ανέφερε πως το τηλέφωνο επικοινωνίας του είναι 69.… Επίσης, στο εν λόγω χρονικό διάστημα δύο άγνωστα άτομα επικοινώνησαν με την μαθήτρια, ο ένας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Instagram» και ο άλλος τηλεφωνικά, οι οποίοι παρότρυναν να διατηρήσει επαφές με τον δράστη, ενώ την απειλούσαν ότι θα είναι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός. Συγκεκριμένα, ανέφεραν στο ανήλικο θύμα ότι ο δράστης την αγαπάει και ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας της. Το πρώτο άγνωστο άτομο είχε στοιχεία Γ.Μ., με όνομα χρήστη «Instagram» AngeL…, και ο οποίος της επέδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός της Γ.Α.Δ.Α. και το δεύτερο άγνωστο άτομο διέθετε το προσωνύμιο «ΤΑΣΟΣ» και αριθμό τηλεφωνικής σύνδεσης 69.…».

Μάλιστα, είπε ότι ο δράστης «κέρδισε αρχικά την εμπιστοσύνη της συνομιλώντας μαζί της, συναντηθήκανε στις 3 Μαρτίου και την τράβηξε με τη βία στο αυτοκίνητο του, μετέβησαν χωρίς την θέληση της σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου και την ακινητοποίησε εντός του διαμερίσματος και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέληση της, αμύνθηκε απωθώντας τον κατηγορούμενο, πριν εκσπερματώσει κλωτσώντας τον και τράπηκε σε φυγή, της έβαλε στην τσάντα της μία τραπεζική κάρτα (prepaid), επ’ ονόματι του, συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει η παθούσα».

Μπλόκο στο λιμάνι της Κυλλήνης

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μιας υπηρεσίας που έχει συνδέσει το όνομά της με την εξιχνίαση πολύκροτων υποθέσεων και επιτυχίες, δεν έχασαν χρόνο. Νωρίς το πρωί της 11ης Μαρτίου, εντόπισαν τον παιδόφιλο μεσήλικα στο λιμάνι της Κυλλήνης και του πέρασαν χειροπέδες. «Πρωινές ώρες της 11-03-2023 προσήχθη ο κατηγορούμενος ο οποίος εντοπίστηκε στο λιμάνι Κυλλήνης Ηλείας. Από την κατοχή του κατασχέθηκε μία τηλεφωνική συσκευή, μάρκας Xiaomi, χρώματος λευκού, στη συλλογή φωτογραφιών του οποίου υπήρχαν μεταξύ άλλων 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανήλικη και οι οποίες αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πρωινές ώρες της 11-03-2023 από αστυνομικούς και παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του κατηγορουμένου στην Αχαΐα, όπου ουδέν το άξιο ανευρέθηκε προς κατάσχεση. Επιπλέον, έξωθι της ανωτέρω οικίας ανευρέθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Prius χρώματος μπλε, κατά την έρευνα του οποίου ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας, Samsung στη συλλογή φωτογραφιών του οποίου υπάρχουν αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανήλικα αγόρια και κορίτσια, οι οποίες αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας».

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία «Απολογούμενος στην Υπηρεσία μας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί».

Ψάχνουν τους άλλους δύο

Επόμενος στόχος, είναι οι άλλοι δύο άνδρες, φίλοι του 54χρονου, που υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ, έστελναν μέσω Instagram στο κοριτσάκι εκβιαστικά μηνύματα, για να υποκύψει στις αηδιαστικές ορέξεις του. «Από την Υπηρεσία μας διερευνάται η συμμετοχή και τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω δύο αγνώστων ατόμων και σε θετική περίπτωση θα επανέλθουμε συμπληρωματικά», αναφέρεται στη δικογραφία.

Επιπροσθέτως, ένα δεύτερο πεδίο ερευνών αφορά στις εργαστηριακές αναλύσεις στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα, της μαθήτριας και του 54χρονου. Και από εκεί οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν σύντομα απαντήσεις για να έχουν εικόνα για το μέγεθος της διεστραμμένης δράσης του μεσήλικα. «Τα δύο κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα της μαθήτριας και τα δύο κινητά τηλέφωνα του κατηγορουμένου θα αποσταλούν στην Δ.Ε.Ε. για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Από την Υπηρεσία μας αιτήθηκε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα δύο κινητά τηλέφωνα της παθούσας καθώς και στο κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.