Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ στο πάρτι των Όσκαρ (photos)

featured image


Η Μέγκαν Φοξ φάνηκε να περνάει υπέροχα στο after-party του Vanity Fair για τα Όσκαρ. Η 36χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έφτασε στο πάρτι χωρίς τον αρραβωνιαστικό της, Μασίν Γκαν Κέλι, ο οποίος είχε μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο Dana Point.

Ντυμένη με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Miss Sohee Couture, η Φοξ εμφανίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο χτένισμα και κόκκινα μαλλιά. Την κόμμωσή της για ακόμα μια φορά την ανέλαβε ο Έλληνας κομμωτής πολλών χολιγουντιανών σταρ, ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Μετά τη βραδινή έξοδο της Φοξ για τα Όσκαρ, μια πηγή μέσα από το πάρτι του Vanity Fair λέει στο ET ότι έδειχνε «ευτυχισμένη και ελεύθερη».

«Η Μέγκαν Φοξ περνούσε υπέροχα στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. Φαινόταν χαρούμενη και ελεύθερη. Ήταν φιλική με όλους και απλά διασκέδαζε», είπε η πηγή.

«Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς με τον ατζέντη της και συζητούσαν μαζί όλο το βράδυ», προσθέτει η πηγή. «Έφυγε από το πάρτι γύρω στις 2 τα ξημερώματα κρατώντας το χέρι του».

Η ίδια πάντως δεν μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βραδιά στο Instagram. Ο Δημήτρης Γιαννέτος όμως μέσα από τον δικό του λογαριασμό ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την ηθοποιό να ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδινή της έξοδο.



Ένα από τα κλιπ, του Vanity Fair, δείχνει την Fox να ετοιμάζεται. «Έκανα διαλογισμό πριν έρθω σήμερα», λέει η Φοξ, καθώς γίνονταν οι τελευταίες πινελιές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Η Φοξ αποκάλυψε ότι έκανε και μια σειρά από περιποιήσεις προσώπου για να προετοιμάσει το δέρμα της για το πάρτι. Εξηγώντας την έμπνευση πίσω από την εμφάνισή της, η ηθοποιός του δήλωσε στο VF ότι η ίδια και η ομάδα της ήθελαν να κάνουν κάτι «διαφορετικό», προσθέτοντας ότι το φόρεμά της, το οποίο είχε φτερά που έμοιαζαν με άγγελο και ήταν προσαρτημένα στους γοφούς, ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία.

 

«Έχω αυτή την εμμονή με την ελληνική μυθολογία», είπε η Φοξ. «Δεν θέλω να μπω σε όλο το θέμα, αλλά βασικά αν επέστρεφες από τον Κάτω Κόσμο, πώς θα έμοιαζες;».

«Αν τα μαλλιά σου ήταν στημένα – αν όλη η φωτιά και το θειάφι από την κόλαση ήταν στα μαλλιά σου», προσθέτει για τις φλογερές κόκκινες μπούκλες της. «Αν ήσουν η βασίλισσα του κάτω κόσμου, πώς θα έμοιαζες να περπατάς στο κόκκινο χαλί;»

Αστειευόμενη ότι άργησε «ως συνήθως», η Φοξ, λέει στην κάμερα: «προσευχηθείτε για μένα», καθώς κατευθύνεται προς το πάρτι.

Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι πηγή δήλωσε στο ET ότι οι δυο τους εργάζονται για τη σχέση τους και «έχουν ακόμα θέματα εμπιστοσύνης να επεξεργαστούν».

«Έχουν πολλά να δουλέψουν πριν σκεφτούν να προχωρήσουν μαζί», είπε η πηγή. «Ο MGK αγαπάει πραγματικά τη Μέγκαν και ελπίζει ότι μπορούν να φτάσουν σε ένα καλύτερο σημείο και να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να τα βρει μαζί της».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.